hirdetés
Eladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobásEladó családi ház Nyírtelek, 4 szobás
Eladó családi ház Nyírtelek, 4 szobás
15 700 000 Ft165,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Nyírtelek, 4 szobás
Eladó családi ház Nyírtelek, 4 szobás
15,7 M Ft
165,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4486
ReferensSomogyi Ádám
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Nyírtelek, 4 szobás

95 m2alapterület
4 szoba
645 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Utoljára egy filmben láttam ilyen utcát ahol az óriási fák lombjai összenőttek.
De nem a Rémálom az Elm utcában című filmben... Na szóval itt van ez a mesebeli utca amiért nem kell utaznod 954.204 kilómétert Amerikába. Elég csak 6 kilómétert utaznod Nyíregyházától és megérkezel Nyírtelek egyik legjobb utcájába. Jó szomszédok, konkrétan ennek a háznak is. Mert ugye ez egy ház. Ráadásul tégla építésű.

Mit mesélhetnék a házról Neked...

Akár ebben az állapotban is költözhető. De ha TE is meglátod benne az a sok lehetőséget, IGEN, megtaláltad álmaid otthonát! A válaszfalak az alsó szinten könnyen kivehetőek, és egy óriási teret kapsz lent, így máris megalkottad az amerikai konyha – nappalidat. Mondjuk így sem kicsi, azért is írtam, hogy akár ebben az állapotban is tökéletes.
A felső szinten 3 szoba található, hibátlan és megfelelő méreti adottságokkal.

FONTOS! A felső szinten ne cserélj nyílászárót. Azt az elődöd már megtette, egy évvel ezelőtt. Nem beszélve a gázkazánról. Azt is tavaly cserélte ki. Valamint a bejárati ajtót. Ezek mellett a tető is fel lett újítva, szigetelve.

Mivel ez egy ház... Kapsz hozzá egy kertet. Király dolog, hogy itt nem kell fél napig füvet vágni, mivel nem nagy a kert. Viszont gyönyörű fákkal találkozol ott is. Garázs is jár a házhoz, egy tárolóval ami alatt pince van. Valamint az egész portán három fázis.

Befejeztem!!!
Hívj ha szeretnéd megnézni.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018