hirdetés
Eladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcábanEladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcában
Eladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcában
9 990 000 Ft61,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcában
Eladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcában
10 M Ft
61,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 579 3627
IngatlanreferensIllés Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 4 szobás családi ház Nagyberki a Petőfi Sándor utcában

163 m2alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
1303 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálom Kaposvártól 18 km-re lévő Nagyberki községben egy 163 m2-es családi házat. Elrendezését tekintve jó, hiszen a fedett teraszon kívül, a ház még egy hátsó bejáraton keresztül is megközelíthető. Innen egy közlekedőn keresztül tudunk eljutni a konyhába, az étkezőbe, a mellékhelyiségekbe és a kettő utcafrontos nagyszobába. Az üvegezett zárt teraszról az előszobába érünk, ahonnan egy szép lépcsőn tudunk felmenni az emeleti szintre. A galériásan kialakított részből nyílik a kettő szép nagyszoba, a fürdőszoba és a wc. Ezen a szinten található egy padlástér is, amelyből akár szobákat, nappalit, vagy pedig konyhát is ki lehet alakítani, de ezek megvalósításához már az új gazda ötletei szükségesek. A szobák parkettásak és laminált lapokkal fedettek, a többi helyiség járólapos. A fűtés gázkazánról megoldott, a vegyes tüzelés is ki van alakítva, de jelenleg ez nem használható.
A nyílászárók régi hagyományos fa keretesek, de jó állapotban vannak. A házhoz tartoznak még melléképületek is, amelyben nyári konyha, garázs, szerelő műhely, és állattartásra alkalmas épületek is vannak. A gazdálkodásra vágyók is megtalálhatják számításaikat, hiszen a házhoz tartozó 1303 m2-es terület nagysága ezt lehetővé teszi számukra.
A település főút mellett található, ennek köszönhetően tömegközlekedéssel- autóbusz; vasút - is jól megközelíthető. Szívesen ajánlom azok számára is ezt az akár két generációs családi házat, aki a városhoz közeli településen szeretne letelepedni.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018