hirdetés
Eladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobásEladó családi ház Monorierdő, 3 szobás
Eladó családi ház Monorierdő, 3 szobás
26 800 000 Ft282,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Monorierdő, 3 szobás
Eladó családi ház Monorierdő, 3 szobás
26,8 M Ft
282,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+06 30 960 5739
ReferensDankó András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Monorierdő, 3 szobás

95 m2alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
800 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy újszerű, 2 szoba + hatalmas nappalis önálló családi ház, minden luxussal és kényelemmel, gyönyörű kivitelezésben.
Belső kialakítását tekintve az ingatlan igazán családbarát, külön gyermekszoba és külön felnőtt háló áll rendelkezésünkre, a családi élethez elengedhetetlen közös családi tevékenységek helyszíne, az amerikai konyhás nappali-konyha-étkező pedig ámulatba ejtő méretű és kialakítású.
A beépített konyhabútor alku részét képezheti. A házban az összes nyílászárók újak, az ablakok 3 rétegű hőszigetelők, távirányítós alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval.
A telek 20*40 méteres, az épületünk 10*10-es, 30-as Leier téglából, a válaszfalak 5 cm-es ytongok.
Pazar rusztikus hangulat jellemzi az ingatlant, minden mindennel igazi összhangban van, a harmónia, az otthon melege adott, már csak egy új család beköltözését várja az ingatlan, hogy a családi fészek adta gyermekek kacaja megmaradjon.
A ház gázkazánnal padlófűtéses, minden helyiségben egyformán biztosítva a meleget, kényelmünket egy óriási fürdő szolgálja. A konyha mellett kamra is található, a nappali teraszkapcsolatos, csodás kilátással a kertre, mely nagyon szépen gondozott, folyamatosan karbantartott, zöld gyeppel és gyümölcsfákkal.
A hátsó udvarban egy szép nagy garázs épül, előkertünk pedig nagyobb, mint az átlag megszokott méret, itt egy egész játszótér elférne.
Ne késlekedjen mihamarabb időpontot kérni enne az édenkertnek a megtekintésére, előzzön meg mindenkit vételi ajánlatával.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
14 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018