hirdetés
Monor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi ház
Monor eladó családi ház
19 800 000 Ft220 E Ft/m2
  • 34 fotó
  • Térkép
Monor eladó családi ház
Monor eladó családi ház
19,8 M Ft
220 E Ft/m2
  • 34 fotó
  • Térkép
+06 30 960 5739
ReferensDankó András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Monor eladó családi ház

90 m2alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
5300 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Monor városának leghangulatosabb ingatlana, bortermő vidékünk ékköve, 5.300 m2 telekkel.
Eladóvá vált egy 2 háló + 2 nappalis, rendkívül különleges ingatlan, külterületen, kimondottan csendes, nyugodt, harmonikus környéken.
Az épület belső kialakítása, berendezése, kiépítése az előző tulajdonos keze munkáját dicséri, kifejezetten jó ízléssel lett minden létrehozva ingatlanon belül.
Aki ide egyszer belép, az nem szívesen hagyja el ezt a hajlékot, higgye el, Ön is érezni fogja az ingatlan otthonosságát, hangulatát.
A ház körül 1.600 m2 közvetlen udvar adja azt a természetközeli hangulatot, amelyet családi házas, beépített övezetben nem fogunk visszakapni, itt a madarakat lehet hallani, itt a csendet lehet harapni és a jó levegőt lehet beszippantani.
A telek további részei 2.800 m2 szőlő + kert, plusz majdnem 900 m2 gyümölcsös besorolású föld, mely állattartásra, gazdálkodásra, termelésre kiválóan alkalmassá teszi az egész területet.
Lovak tartására a hely kitűnő, istálló építhető, terület van bőven telken belül, autóval a hely megközelíthetősége kitűnő, földút, de könnyen járhatóan.
Az ingatlan maga a csoda, melynek alsó szintjén egy tágas nappali, valamint a konyha-étkező kapott helyet, az emeletre egy igazán hangulatos falépcső vezet fel, ahol egy második pihenő, vagy társalgó lett kialakítva, mindenki maga döntse el, hogy Robinson, vagy Flinstone stílusban, de ebben a házban minden illik mindenhez, a felső szinten további 2 háló és egy fürdő található.
A konyha kiépítése gyönyörű, az étkező teljes mértékben összképet biztosít az ingatlanon belül mindennel. Innen egy csodás fedett teraszra ülhetünk ki, ahol a friss levegőn fogyaszthatjuk el kávénkat, reggelinket, családi vacsoránkat, vagy hétvégi ebédünket.
Az ingatlanra elektromos kapun keresztül jutunk be, bal kéz felől kerti tó vonzza az ide belépők figyelmét, az udvar nagyon szépen karbantartott, rendezett, gondozott.
Az épület alatt impozáns pince is rendelkezésünkre áll, ahol a borvidék legfinomabb borait tárolhatjuk, hogy elővegyük behűtve egy-egy jeles alkalomra, hozzá kapcsolódóan egy átjáró egyéb tároló helyiségeket, kamrát rejt.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
14 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018