hirdetés
Makói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcábanMakói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcában
Makói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcában
12 500 000 Ft104,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Makói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcában
Makói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcában
12,5 M Ft
104,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+06 20 355 4425
ReferensDeák Gáborné
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Makói eladó családi ház, 1+3 szobás, a Székely utcában

120 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
611 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nyomtatás
Makón a Vertán telepen, tip top ház eladó! A ingatlan felújításon esett át ! Vegyes falazat , de túlnyomó részt tégla az épület ami hőszigetelt. A fűtés padlófűtéses, amerikai konyhás-nappalis, klímával és elektromos kapuval rendelkező két bejáratú családi ház eladó. Műanyag nyílászárókkal. A házban 4 kisebb szoba van, melyből 2 úgy került kialakításra, hogy igény szerint bármikor nagyobb szobává alakítható . A szobák külön nyílnak . A nappaliból is nyílik még egy, jelenleg szoba , ami befejezésre vár A ház hátsó bejárata is innen nyílik. Plusz egy külön bejáratú garzon szerű melléképület, melyben egy fürdőszoba került kialakításra csempézve, lapolva,a Wc és a mosdó használható, csak a tustálca nem került beszerelésre még, konyha előkészítéssel ellátva , amibe a víz be és ki vezetése, a vízmelegítő beépítési helye A tető szerkezet kiváló a fedés majd cserére szorul ..
Gondozott gyümölcsfával beültetett kis kerttel, betonozott udvarral CSOK és Hitel igényelhető az ingatlanra , ebben teljes körben segítünk! Csak Nálunk bejelentkezve tekinthető meg!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018