hirdetés
Mány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcábanMány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcában
Mány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcában
25 900 000 Ft191,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Mány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcában
Mány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcában
25,9 M Ft
191,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 420 3521
ReferensTodi Mária
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Mány 4 szobás családi ház eladó a Petőfi Sándor utcában

135 m2alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
972 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hangulatos egyszintes családi ház Budapesttől 30 percre!

Mány központjától 3 percre kínálunk eladásra egy 135 nm-es, kőből épült, 4 szobás, felújított, sváb típusú családi házat. Az épület masszív kő alapon, 40 cm-es kő falazattal, fa födém és tetőszerkezettel,cserép héjazással épült, melyet a 2000-es években teljes körűen felújítottak. A korszerűsítés során a tetőszerkezet új héjazást kapott, a homlokzatot 5 cm-es dryvit rendszerrel szigetelték, a nyílászárókat kicserélték. A ház fűtését központi kivitelű gázkazán biztosítja, de alternatívaként cserépkandalló, és cserép kályha is ki lett építve. A családi ház hatalmas nappalija mellett 3 nagy hálószoba, fürdő, konyha, télikert és toalett van kialakítva, valamint a konyha helyiség alatt, egy hűvös pince biztosít élelmiszer tárolásra lehetőséget. A főépület mellett fedett terasz, az udvaron két jármű tárolására garázs áll rendelkezésre, melynek padlástere további beépíthetőséget biztosít. Az iskola óvoda, orvosi rendelő és boltok 3 perc távolságra buszmegálló 50 lépésre megtalálható.
A telek 972 nm-es, teljesen kerített, gyümölcs és díszfákkal, virágos kerttel tarkított, a közlekedési utak viacolorral burkolt.

Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődését, írjon vagy hívjon a részletekről tájékoztatom.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018