Ludas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi házLudas eladó családi ház
Ludas eladó családi ház
6 900 000 Ft69 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Ludas eladó családi ház
Ludas eladó családi ház
6,9 M Ft
69 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+06 70 424 5463
IngatlanreferensNádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Ludas eladó családi ház

100 m2alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
2000 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: NKEN/77623
Eladó Ludason jó állapotú 3 szoba-amerikai konyhás nappalis tégla építésű kockaház, amely L alakban szilikátfallal lett bővítve. A bővítés során egy szobával és egy zuhanyzóval lett nagyobb az ingatlan. A ház belülről teljes felújításon esett át 2 évvel ezelőtt, amely során új, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint sor került az összes vezeték és padlólap cseréjére is. A ház tetőzete palából készült, a bővítmény teteje cseréppel fedett. Az utcafronti ablakok 3 rétegűek, tehát a hangszigetelés is megoldott. A belső ajtók fából készültek.
A ház mögött tágas garázs-műhely található.
Az ingatlanba lépve az előszobán keresztül a tágas nappaliba jutunk, amely a konyhával amerikai jellegűre lett kialakítva. A nappaliból nyílik a két utcafronti tágas és világos szoba, valamint a sarokkádas fürdőszoba-WC. A nappaliban vízteres kandalló adja a radiátoros fűtés melegét, azonban elektromos vízteres rendszerre is rá van kötve a rendszer, tehát két fűtési rendszer van kialakítva. A fűtés és a meleg víz csőrendszere műanyagból készült, az elektromos vezetékek pedig rézből készültek. A házhoz toldott részben található egy kis folyosó, amelyből külön bejáraton kijuthatunk a házból, valamint innen lejárat vezet a kb. 12 négyzetméteres száraz borospincébe. A harmadik szoba sarkában zuhanyzó került beépítésre, amely akár egy fallal is lezárható, és ezzel a 2. fürdőszoba is kialakítható.
A házhoz tartozó telek 1000 négyzetméteres, azonban a tulajdonos a házhoz ajándékba ad még egy 1000 négyzetméteres telket, amely a ház mögötti résznél található, egy másik utcára néz, tehát ezt a telket a vevő építési telekként is tudja hasznosítani.
A külső szépítésére nem került sor, ez az új tulajdonos feladata.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!
mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018