Ludas eladó családi ház
7 500 000 Ft75 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Ludas eladó családi ház
Ludas eladó családi ház
+06 70 424 5463
IngatlanreferensNádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
hirdetés

Eladó családi ház

Ludas eladó családi ház

100 m2alapterület
3 szoba
2000 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: NKEN/77623
Eladó Ludason jó állapotú 3 szoba-amerikai konyhás nappalis tégla építésű kockaház, amely L alakban szilikátfallal lett bővítve. A bővítés során egy szobával és egy zuhanyzóval lett nagyobb az ingatlan. A ház belülről teljes felújításon esett át 2 évvel ezelőtt, amely során új, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint sor került az összes vezeték és padlólap cseréjére is. A ház tetőzete palából készült, a bővítmény teteje cseréppel fedett. Az utcafronti ablakok 3 rétegűek, tehát a hangszigetelés is megoldott. A belső ajtók fából készültek.
A ház mögött tágas garázs-műhely található.
Az ingatlanba lépve az előszobán keresztül a tágas nappaliba jutunk, amely a konyhával amerikai jellegűre lett kialakítva. A nappaliból nyílik a két utcafronti tágas és világos szoba, valamint a sarokkádas fürdőszoba-WC. A nappaliban vízteres kandalló adja a radiátoros fűtés melegét, azonban elektromos vízteres rendszerre is rá van kötve a rendszer, tehát két fűtési rendszer van kialakítva. A fűtés és a meleg víz csőrendszere műanyagból készült, az elektromos vezetékek pedig rézből készültek. A házhoz toldott részben található egy kis folyosó, amelyből külön bejáraton kijuthatunk a házból, valamint innen lejárat vezet a kb. 12 négyzetméteres száraz borospincébe. A harmadik szoba sarkában zuhanyzó került beépítésre, amely akár egy fallal is lezárható, és ezzel a 2. fürdőszoba is kialakítható.
A házhoz tartozó telek 1000 négyzetméteres, azonban a tulajdonos a házhoz ajándékba ad még egy 1000 négyzetméteres telket, amely a ház mögötti résznél található, egy másik utcára néz, tehát ezt a telket a vevő építési telekként is tudja hasznosítani.
A külső szépítésére nem került sor, ez az új tulajdonos feladata.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!
mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • felújított
  • összkomfortos
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017