hirdetés
Lőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteresLőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteres
Lőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteres
10 500 000 Ft150 E Ft/m2
  • 43 fotó
  • Térkép
Lőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteres
Lőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteres
10,5 M Ft
150 E Ft/m2
  • 43 fotó
  • Térkép
+36 30 685 4333
ReferensAdorján Mirjam
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Lőrinci családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 70 négyzetméteres

70 m2alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
639 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSAK AZ OTP INGATLANPONT kínálatból,eladó Lőrinci csendes részén található azonnal költözhető 2001-ben épült családi ház!
A ház Lőrinci központjából pár perc alatt megközelíthető. Gyalog is gyorsan elérhető az óvoda, iskola, buszmegálló, és több kisebb üzlet is.
Földszint 3 kisebb szoba és egy amerikai konyhás nappali található, melyek átlagos állapotban vannak.
Nappaliból fel tudunk menni az emeletre, ahol közel 40 nm-en 3 szigetelt szoba, lakóelőtér és egy zuhanyzós WC lett kialakítva. Elrendezéséből adódóan akár önálló lakrészként is használható pl fiataloknak!
Fűtéséről gázkazán + vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A szobák laminált parkettával burkolva. Többi helyisége járólapozott.
Tároló helyiségből át tudunk menni a kazánházba, ami egyben garázs helyiség is.
Az udvarról a házzal egybeépült a garázs, és mellette egy önálló kis tárolásra, vagy akár lakásnak is alkalmas helyiség. Ide is be van vezetve a víz és a gáz is. Igény esetén gyorsan lakhatóvá lehet varázsolni.
Mivel 2001-ben épület a ház, igy felújítva még nem volt. Ablaki jól záródnak, emelti helyiségei duplán szigeteltek.
Tágas parkosított udvarán több termő gyümölcsfa és egy fúrt kút is található, illetve nyársalásra kerti sütögetésre kialakított sarok udvar, egyedi fa bútorral.
Referenciaszám: M95116

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018