Kaposvár eladó családi ház a Keszthely utcában
28 900 000 Ft210,9 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Kaposvár eladó családi ház a Keszthely utcában
Kaposvár eladó családi ház a Keszthely utcában
+36 30 579 3627
IngatlanreferensIllés Ildikó
hirdetés

Eladó családi ház

Kaposvár eladó családi ház a Keszthely utcában

137 m2alapterület
4 szoba
287 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kaposváron, a Tisztviselő telepen kínálom megvételre ezt a remek lehetőségeket magában rejtő, 2015-ben teljes körűen felújított, 137 m2-es, 4 szobás, étkező-konyhás szuterénes családi házat.

Az udvarban, egy gondozott konyhakert, egy kis méretű terasz, egy 15 m2-es tároló és egy fedett nagy méretű autóbeálló kerültek kialakításra, a ház szuterén szintjében levő garázs mellett.

Az ingatlant 2015-ben teljes körűen felújították, melynek során 15 cm szigetelést kapott, 3 rétegű üveggel rendelkező műanyag nyílászárók lettek beépítve,illetve magában foglalja a víz, gáz és villanyvezetékek cseréjét. Korszerűsítették a fűtésrendszert, így a hideg napokon egy kondenzációs gázkazán vagy egy vegyes tüzelésű kazán is biztosíthatja a meleget. A ház mindkét szintjén új fürdőszobát alakítottak ki a tulajdonosok.

A konyhában levő új bútor és a beépített gépek, mint az indukciós főzőlap az elektromos sütő, mikró és mosogatógép a vételár részét képezik.

Kialakításának köszönhetően praktikusság jellemzi és könnyedén, minimális ráfordítással akár kétgenerációs lakóházként is szolgálhat.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017