hirdetés
Hetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcábanHetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcában
Hetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcában
17 990 000 Ft82,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Hetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcában
Hetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcában
18 M Ft
82,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 579 3627
IngatlanreferensIllés Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Hetesi eladó családi ház, 8 szobás, a Sétáló utcában

217 m2alapterület
8 szoba
Újszerű állapotú
750 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hetesen 217 m2-es, kétszintes, 6 szoba plusz 2 nappalis, jó állapotú családi ház eladó. Méreténél és elosztásánál fogva akár két generáció együttélésére is alkalmas. A házhoz több melléképület és garázs is tartozik. Az ingatlan egy 750 m2-es rendezett telken található. 2007-ben részleges felújításon esett át. A fűtés vegyes és gáztüzeléssel is megoldható.

Hetes Kaposvártól északnyugatra, 11 kilométerre fekszik. Közúti összeköttetése Kaposvár, Marcali és Somogysárd felé van. A megyeszékhely autóbusszal könnyen elérhető, gyakran közlekednek a járatok. Hetes a Fonyód - Kaposvár és a Gyékényes - Kaposvár vasútvonalon, a kaposfüredi és a kaposmérői állomásoktól egyaránt 7 kilométerre van.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018