hirdetés
Hatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útjánHatvan eladó családi ház a Mártírok útján
Hatvan eladó családi ház a Mártírok útján
17 900 000 Ft113,3 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
Hatvan eladó családi ház a Mártírok útján
Hatvan eladó családi ház a Mártírok útján
17,9 M Ft
113,3 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
+36 70 612 7434
IngatlanreferensCseh András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Hatvan eladó családi ház a Mártírok útján

158 m2alapterület
4 szoba
felújítandó
681 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM !!! ELADÓ HEVES MEGYÉBEN HATVAN TELEPÜLÉS, Ó-HATVANI VÁROSRÉSZ KÖZPONTJÁBAN, A FŐTÉR MELLETT EGY FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ.
A TÉGLÁBÓL épült 158 m2-es ingatlanban 2 önálló lakást alakítottak ki, nagy belmagasságú, polgári stílusban. A lakások jó ideje lakatlanok, erősen FELÚJÍTANDÓAK. Minden közmű bevezetve, fűtés elektromos és cserépkályhával megoldott.
A 681 m2-es telken lévő utcafronti, zártsorúan beépített ingatlan közepes, rossz szerkezeti állapotú.
Előny az ingatlan VÁROSKÖZPONTI FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSE, AMELY ALKALMAS KERESKEDELMI, SZOLGÁLTATÓI FUNKCIÓ, ÉS VAGY ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK KIALAKÍTÁSÁRA IS.
Az ingatlan építési övezeti besorolása településközponti vegyes terület, Vt/2.2, ahol a beépítési mérték 65 %, megengedett maximális építménymagasság 10,5 m! Akár 3 szintes épület is kialakítható, szintenként bruttó 440 m2 alapterülettel.
Részletekért hívjon bizalommal!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018