hirdetés
Hódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcábanHódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcában
Hódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcában
17 550 000 Ft103,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Hódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcában
Hódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcában
17,6 M Ft
103,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 744 5337
MagánszemélySzékely-Szűcs Tibor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Hódmezővásárhely 5+1 szobás családi ház eladó a Görbe utcában

170 m2alapterület
5 és fél szoba
felújítandó
egyéb építőanyag
1401 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Vendégháznak is alkalmas 100 éves kertes ház eladó

A szigetelt vályogház Hódmezővásárhely legmagasabb pontján, csendes környezetben, 1401 négyzetméter telken fekszik. Elhelyezkedése (a 47-es út Kutasi úti szakasza 1 kilométerre) ideális vállalkozásra, kihasználva a megkezdett, és kidolgozás alatt lévő beruházásokat. Kedvező tájolása miatt új tulajdonosa napelemek felhelyezésével teljes ökoházat kap.

Befektetők egy jó projekttel kényelmes többlakásos vendégházzá alakíthatják.

A nagyméretű kertet reggeltől estig körbejárja a nap, pihent földje biogazdálkodást; fái, füves részei és a tiszta levegő kellemes kikapcsolódást nyújt. Mögötte már nincsenek lakóházak, a város zaja nem hallatszik be. Baráti összejövetelekhez, grill- és bográcsos estékhez, aktív szabadidős programokhoz is kiváló. A kerti melléképületek nem csak gazdasági épületként funkcionálnak. Fűthetőek, a villany bevezetve, padlózatuk jelenleg földes.

A ház külön lakrészei lehetővé teszik a többgenerációs együttélést egymás zavarása nélkül.

A felső rész két helyről is nyílik. A 8x3,5 m-es száraz bejárásból a konyha (11 m²) az első bejárat. Innen a kisebb utcai szoba (16 m²), a szintén utcai nagyszoba (25 m²) és egy újabb (21 m²) szoba, majd egy kis előtér (5,5 m²) ami egy félszobához (10 m²), a mostani fürdőhöz (13 m²) és az udvarra vezet. Összesen 101 m².

Az udvari lakrész 3 helyiségből áll: egy nagyobb szoba (24 m²) és egy szoba-konyha (42 m²), végében 2 db 10-10 m²-es fáskamrával.

A fáskamrák és a góré bejáratát fedett közlekedő rész védi az időjárástól. A góré alatt/előtt 2 egymástól elválasztott betonozott ól van akollal (36 m²) és egy használaton kívül helyezett 10 köbméteres derítővel, valamint ülepítővel. Ennek vonalába épült a ’80-as években a külön padlásfeljárós, 3 helyiségből álló (45 m²) kerti melléképület új, saját vetésű vályogból. Végében áll még egy szín, egy 20 éves diófa és egy 4 éves bodzafa is, melyről minden évben ólommentes virág gyűjthető. A gyümölcsfák kétharmada régi ültetésű, a többi 3-5 éves.

Az 55 cm-es falak vályogból készültek, kivéve a mosókonyha/fürdőt, amely 25-ös tégla.
Kilenc helyiség hajópadlós, ami részben felújításra szorul. A meleget berakott csempekályhák, a meleg vizet egy 80 l-es Omega fatüzelésű+villany bojler biztosítja.
Az utcafront ablakai néhány éve lettek cserélve, a homlokzat teljes felújítást kapott. A tető kb. 2/3-a 1976-ban új faszerkezetre lett cserélve, a többi is jó állapotban van. Csatornázás a felső részig, gáz nincs bevezetve.


A rekreációt széleskörű kulturális programok, kirakodóvásárok, valamint a városi Termálvizes Sportuszoda és wellness, a Városi Stadion, egy kosárlabdás Sportcsarnok, a tenisz- és fallabda pálya segítik. A főtéri műjégpálya decembertől februárig nyitva kicsiknek és nagyoknak. A túrakedvelők a kerékpárúton is megközelíthető Mártély népszerű Tisza holtágának csodás környezetét élvezhetik.

Buszmegálló 3 percre, boltok, pékség, étterem, zöldséges, orvosi rendelők, gyógyszertár, állatorvosi rendelő, óvoda, iskola, Tüzép 5 perc, a nagypiac 10 perc.
A híres Aranyági lovarda 2 km-re található.

Az ingatlan per- és tehermentes.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján