hirdetés
Gyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobásGyulai eladó családi ház, 4 szobás
Gyulai eladó családi ház, 4 szobás
23 500 000 Ft117,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Gyulai eladó családi ház, 4 szobás
Gyulai eladó családi ház, 4 szobás
23,5 M Ft
117,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
MagánszemélyMagánszemély
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Gyulai eladó családi ház, 4 szobás

200 m2alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
3840 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyulán eladásra kínálom 200+50 m²-es, 2009-ben épült családi házunkat, mely 2 nappalival, 4 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, és amely egy 3.840 négyzetméteres telken terül el. A ház két szintes, ahol a tevékeny életet és a nyugodt pihenést jól el lehet különíteni egymástól. Az alsó szinten található az egyik nappali, két szoba, fürdőszoba, konyha és étkező, valamint egy éléskamra, míg a felső szinten pedig ugyancsak egy nappali, két szoba, egy fürdőszoba konyhasarok található. Az egyedi gázfűtés és a szigetelés elsőrendű a házban. Azonnal költözhető.
A ház észak-déli tájolású, egyszerre napfényes, de az udvaron lévő diófa a meleg napokon hűs árnyékot ad az ott lakóknak.
Az 50 m²-es melléképület műhelynek (ipari áram bevezetve), vagy önálló lakrésznek éppúgy kialakítható, így ház akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet.
A házat és a melléképületet összeköti egy két beállásos, nyitott garázs.
A telek hátsó része komoly értéket rejteget. Az ide telepített akácerdő néhány év múlva kivágásra érett lesz, így a házvásárlás részben megtérülő beruházásként is felfogható. A házvásárlás esetében a Családi Otthon Kedvezmény (CSOK) is igénybe vehető.
A háztól néhány száz méterre található az Interspar és a Tesco, és itt van a közelben a sportpálya is. A városközpont autóval/bringával 3-6 perc, így a nyugalom ellenére sem kell lemondani egy gyönyörű város által nyújtott lehetőségekről.

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018