hirdetés
Eladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobásEladó, Gyomaendrőd, 2 szobás
Eladó, Gyomaendrőd, 2 szobás
12 900 000 Ft119,4 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó, Gyomaendrőd, 2 szobás
Eladó, Gyomaendrőd, 2 szobás
12,9 M Ft
119,4 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+06 70 230 5476
ReferensVinkovics Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó, Gyomaendrőd, 2 szobás

108 m2alapterület
2 szoba
állapotú
1140 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyomaendrőd gyomai részen, fürdőhöz közel, 2 szobás, központi fűtéses lakóház eladó! A lakóház és a gazdasági épület is cserép (sátor ill. nyereg) tetős. A lakóházon a tető kb. 8 éve fel lett újítva. Az ingatlan kívülről kőporos. A lakóház és a gazdasági épület falazata vályog+ tégla. Az ingatlan lakható, régi bútorokkal, bútorozottan eladó! A fűtés, központi fűtéses gáz+ vegyes tüzelésű kazánnal történik. Meleg víz ellátás a fürdőszobában elhelyezett 120 l-es villany boylerrel történik. Az ingatlan városi szennyvíz hálózatra csatlakoztatva van. Az udvarban fából készült , garázs ( cserép tetővel), ásott kút, fúrt kút szépes rendben tartott szőlős kert tálható. A szőlős kerthez bruttó 8 m² nagyságú pince is kapcsolódik. A közelben található: sport pálya, buszmegálló, liget, Kormányhivatal, buszpályaudvar, vendéglátó egységek. A lakóház helyiségei, jellemzői: Minden helyiség meszelt falazatú. 2 db utcafront felőli szoba: Mindkét szobában beton aljzatra, bitumenbe ragasztott pozdorja aljzat van, a nyílászárók régiek, redőnyösek. Előszoba: Ebbe a helyiségbe érkezünk az úgymond első bejáraton keresztül. Ez a helyiségség körben ablakos, aljzata metlachis. Közlekedő: szintén metlachis burkolatú+ linóleum. Fürdőszoba+WC: Körben a falazat 1,5 m-ig csempés. Konyha: Ez a helyiség jelenleg nappaliként használt. Az épületbe az udvar felőli bejáratánál szintén kialakításra került egy előtér, melyből nyílik a padlás feljáró és a kamra.
Gazdasági épület jellemzői, helyiségei: Bruttó 41 m2 nagységla, tetőszerkezete nyereg tetős, cserép fedéssel. Falazata kívül-belül meszelt. Itt található a kazánház, alsó konyha, és tároló helyiségek.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018