hirdetés
Győr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi házGyőr eladó családi ház
Győr eladó családi ház
21 900 000 Ft243,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Győr eladó családi ház
Győr eladó családi ház
21,9 M Ft
243,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+06 20 468 8701
ReferensPolócz Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Győr eladó családi ház

90 m2alapterület
3 szoba

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház Győr-Ménfőcsanak csendes részén.
Eladásra kínálok Győr-Ménfőcsanak egyik csendes utcájában egy 1975-ben épült, jó állapotban lévő családi házat. Az 1598 m2-es telken lévő 90 m2-es lakóház hagyományos építési móddal, téglából készült. Az egyszintes házban 2 egész és egy fél szoba mellett konyha, spájz, fürdőszoba és külön WC, valamint egy loggia kapott helyet. A pincében garázs és a kazánház található. Az épületben a fűtést gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik. Az ingatlan víz, villany, gáz, csatorna közművekkel rendelkezik.

A kertészkedni vágyóknak külön figyelmébe ajánlom a nagy területű gazdálkodásra alkalmas kertet, amely termő gyümölcsfákkal, szőlővel, kerti kúttal és gyümölcstároló kamrával rendelkezik. A ház jelen állapotában is megfelelő életkörülményeket biztosít, de egy felújítással korszerű otthon varázsolható belőle.

Ha csendes, nyugodt környezetre és hangulatos élettérre vágyik, akkor megtalálta álmai otthonát!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szükség van, készséggel állok rendelkezésére díjmentes pénzügyi tanácsadással és támogatom az ügylet teljes körű lebonyolításában.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018