Göd 5 szobás családi ház eladó
64 900 000 Ft240,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Göd 5 szobás családi ház eladó
Göd 5 szobás családi ház eladó
+06 30 190 0549
MagánszemélyKrecsik E.
hirdetés

Eladó családi ház

Göd 5 szobás családi ház eladó

270 m2alapterület
5 szoba
1009 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Felsőgödön csendes utcában elhelyezkedő, 1009 m2-es telken 270 m2-es tetőtér beépítéses, tornácos, 5 szobás, duplakomfortos, száraz 10 m2-es borospincével rendelkező kúria jellegű családi ház. Az ingatlan 1030-ban épült, és 2016-ban történt a felújítása. A tetőszerkezet lécezése és a héjazat teljesen új, az 50 cm-es főfalak még 10 cm-es hungarocell szigetelést kaptak, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, megtörtént a villany- és  vízvezetékek cseréje. Korszerű kombi gáz-cirkó kazán vezérli  a padlófűtést, a radiátorokat és ezt egészíti ki mint alternatív fűtési lehetőség két működő cserépkályha a nappaliban és az egyik szobában. Az ingatlannak két bejárata is van. Az alsó szinten található egy tágas amerikai konyhás nappali gyönyörű terrakotta kerámia burkolattal amelyből nyílik két laminált padlóval burkolt szoba és egy kádas, wc-s fürdőszoba. A földszinti közlekedőből jutunk el egy harmadik szintén laminált padlós szobába amelyhez garderobe is tartozik. Innen és az előszobából is megközelíthető  az ingatlan hátsó homlokzatán levő déli fekvésű 50 m2-es terasz. A hátsó  bejárathoz közel egy vendég wc is található.
A tetőtérre az eredeti de felújított falépcsőn jutunk fel. Egy nyitott térbe érünk ami nappalinként, pihenőként szolgálhat. A közlekedőből egy hálószoba, egy elegáns, sarokkádas, wc-s fürdőszoba, és egy látszó gerendás loft hatású tér nyílik ami szobának, műteremnek is alkalmas lehet. A helyiségek ugyanazzal  a laminált padlóval burkoltak mint a földszinten.A házról érdekességképpen megemlíthető, hogy első tulajdonosa Vaszary Piri a 30-as évek ünnepelt színésznője volt, aki Gróf Szécsitől kapta ajándékba. Így valószínű hogy a kor több híres színésze is megfordult itt, mint Páger Antal, Karády Katalin, Csortos Gyula.
Az ingatlant riasztórendszer védi. A felújításánál nagy gondot fordítottunk arra, hogy a mai életvitelnek megfelelő korszerű, kényelmes, biztonságos otthont alakítsunk ki úgy, hogy megőrizzük a XIX. századi nagypolgári miliőt. Az irányár 64,9 millió forint.


mutass többetmutass kevesebbet

  • felújított
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017