hirdetés
Fonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcábanFonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcában
Fonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcában
80 000 000 Ft509,6 E Ft/m2
 • 23 fotó
 • Térkép
Fonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcában
Fonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcában
80 M Ft
509,6 E Ft/m2
 • 23 fotó
 • Térkép
+36 70 610 1092
IngatlanreferensNovák Emese eladó ingatlanok
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Fonyódi eladó családi ház, 7 szobás, a Győző utcában

157 m2alapterület
7 szoba
Újszerű állapotú
851 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlantAzonosító: 176

Budapesttől 150 km-re, a Balaton déli partján, Fonyód kedvelt üdülőövezetében, teljes panorámás, lakóháznak minősülő 2 szintes, 5 hálószobás hangulatos nyaraló a szabadstrand mellett eladó.
Az eladó balatonparti nyaraló kertjéből, az egyik teraszáról, 2 hálószobájából valamint az egyik étkezőjéből teljes panoráma nyílik a Balatonra.
A hangulatos balatonparti nyaraló a Balatontól mindössze 20 méterre van a víztől, közvetlenül a szabadstrandnál. A fonyódi nyaralóház 1970-ben épült téglából a 851 nm-es telekre, 2006-ban általános felújításra került.
Az eladó fonyódi nyaraló alsó és felső szintje teljesen elkülönített, a felső szintre külső lépcső vezet. A nyaralóban összesen 5 hálószoba van, mindkét szinten konyha, nappali, fürdőszoba található. A nyaralóház földszintje 105 nm, a 2 fedett terasz ezen kívül összesen 23 nm-t tesz ki. A fonyódi eladó ingatlan alsó szintjét tágas nappali-étkező, konyha, 3 külön nyíló hálószoba, káddal és tusolóval is ellátott fürdőszoba, 2 kényelmes terasz és egy 18 nm-es csónaktároló alkotja. Hidegebb napokon a nappaliba beépített fatüzelésű cserépkályha biztosítja a meleget. A nyaraló többi részében a fűtés nincs megoldva.
A felső, tetőtérbeépítéses szint összesen bruttó 53 nm, nettó 47 nm, a fedett terasz ezen kívül 13 nm. Ez a szintet konyha-étkező, nappali, két külön nyíló hálószoba, kis tusolós fürdőszoba és a terasz alkotja.
Az eladó vízközeli fonyódi nyaraló tágas, gyönyörű parkosított kertjében homokozó, kerti grill szolgálja a kényelmet. Az udvarba 5-6 autóval kényelmesen be lehet állni.
A kertben fúrt kút van, víz, villany csatorna bevezetve, gáz nincs.
mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018