Dunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcábanDunakeszi eladó családi ház a Bem utcában
Dunakeszi eladó családi ház a Bem utcában
33 000 000 Ft220 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Dunakeszi eladó családi ház a Bem utcában
Dunakeszi eladó családi ház a Bem utcában
33 M Ft
220 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 949 9492
IngatlanreferensHolub Károly
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Dunakeszi eladó családi ház a Bem utcában

150 m2alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
471 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kétgenerációs önálló családi ház.
Dunakeszi kertvárosi részén 150 m2-es 6 és félszobás, belső kétszintes 471 m2-es telekre épült önálló családi ház eladó.
A ház 1985-ben épült, két éve lett kívülről szigetelve, az épület külső színének kiválasztása az új tulajdonosra vár. Az ingatlan akár kétgeneráció lakhatására is alkalmas. A ház részben alápincézett, foglal helyet a vegyestüzelésű kazán és a gázkazán. A telken még egy 20 m2-es melléképület is található, mely kisebb felújítássá külön lakrész kialakítható.
Helységek: Alsószinten található egy a 20 m2-es nappali, 16 m2, 14 m2, 8 m2-es hálók, konyha, fürdő, külön WC.
Emeleti szinten található két hálószoba, egy nappali, amit konyhaként is lehet használni, ezen kívül egy fürdőszoba és egy külön WC.
A nagy kertből adódóan több autónak is van parkolóhely, de a ház elött is kényelmesen megoldható a parkolás. Az házat kisebb felújítással mindenki maga ízlése, kedve szerint alakíthatja. A közlekedés kiváló, mind vonattal, busszal és autóval. Pár perc sétára található a buszmegálló, és a vonatállomás.
Olyanoknak ajánlanám az ingatlant, akik nagyon kedvező áron szeretnének venni egy nagy házat nagy telekkel. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bátran!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Holub Károly: +3670/949-949-2

Referencia szám: M94515
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018