hirdetés
Csolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi házCsolnok eladó családi ház
Csolnok eladó családi ház
17 500 000 Ft175 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Csolnok eladó családi ház
Csolnok eladó családi ház
17,5 M Ft
175 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+06 70 432 1649
IngatlanreferensPollák Katalin Zsófia
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Csolnok eladó családi ház

100 m2alapterület
4 szoba
állapotú

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Csolnokon, kellemes környéken, 1036m2-es telken, egy 100m2-es, 4 szobás, gyönyörű panorámával rendelkező, jó állapotú családi házat.
Az ingatanban található 3 külön bejáratú hálószoba, egy tágas nappali étkezővel és konyhával, egy fürdőszoba és WC.
Az ingatlanban számos felújítás történt, víz-villanyvezetékek cseréje, műanyag nyílászárók - redőnnyel, belső burkolatok cseréje (laminált parketta és járólap), illetve a ház kívülről dryvit szigetelést kapott és a tető is felújítva lett, bitumenes zsindellyel.
A ház alatt nyári konyha, kazánhelyiség, pince, szuterén és tároló is fekszik. Az otthon melegét jelenleg egy vegyes tüzelésű kazán látja el, de gázkazánról is biztosítva van a fűtés, csak egy új készüléket kell vennie leendő tulajdonosának. A házhoz garázs és műhely is tartozik.
Az ingatlan udvara rendezett hangulatos, virágokkal díszített. A ház mögött egy fedett tetős kiülő is található, ami a csodálatos panoráma fele nyílik.
Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018