Eladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utcaEladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utca
Eladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utca
76 500 000 Ft398,4 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
Eladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utca
Eladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utca
76,5 M Ft
398,4 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
+36 30 444 9328
magánszemélyDankó Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 6 szobás családi ház Csobánka, Napsugár utca

192 m2alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
fa építésű
737 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Építtető tulajdonostól eladó egy 2009-ben készült (CSOK?) gerendaház. Bár a főváros nagyon közel van, Szentendre nincs 10 km, az erdőszéli fekvés csendje és a ház építéséhez felhasznált természetes anyagok nyugalmat sugároznak. A szarvasbőgést a teraszon hallgatjuk, ősszel milliónyi színárnyalatban gyönyörködünk, a téli hóban az ablakokból nézzük a sí falura emlékeztető látványt és az újévet köszöntő tűzijátékok mindig csodásak a tavasz illatos, nyáron pedig cseresznyét, málnát szedünk a kertben. Találkoztunk itt már őzekkel, vaddisznókkal, rókával, bagollyal, karvallyal, harkállyal, zöld küllővel, meggyvágóval, búbos bankával, barázdabillegetővel, többféle cinkével, számtalan énekes madárral.
A ház földszintjén nappali, étkező, konyha, előtér és WC található, az emeleten pedig egy nappali, két fürdőszoba, négy szoba, egy gardrób egy fedett és egy nyitott terasz. A teraszok nélkül ezek együtt 147 nm-t adnak ki és a földszinten van még egy külön bejáratú 45 nm-es helység, ami családi irodaként szolgált. A tervezés során szempont volt, hogy ezt nagyon könnyen egybe lehessen nyitni a földszinti nappalival vagy a lépcsőházzal, illetve egy kis lakást is ki lehessen belőle alakítani. A gépészet és a mosókonyha az épület 90 nm-es pince szintjén van, ahol a garázs is.
A ház talajszondás hőszivattyús rendszerrel, fan-coilokkal, termofloc szigeteléssel épült, ezért passzívház rezsivel működik, gáz nincs, a havi villanyszámla aktuálisan 13.000 forint átalányban. A jó falszerkezetnek köszönhetően a cserépkályha késő ősztől kora tavaszig minden nap felfűtve sem fogyaszt többet egy szezonban másfél köbméter tűzifánál. A házból a terepviszonyok miatt páratlan panoráma nyílik a … tulajdonképpen mindenre a környéken.
2018. április végéig aláírt szerződés esetén ajándék Subaru jár a házhoz (http://www.subaru.hu/). A képen látható autó nem illusztráció.
További információkért kérem, keressen telefonon a 06-30-4449328-as számon.
mutass többetmutass kevesebbet

 • duplakomfortos
 • geotermikus
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A
 • Épület szint: 1. emelet
 • terasz: 40 m2
 • Rezsi: 16 000 Ft/hó
 • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018