hirdetés
Családi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteres
Családi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteres
29 900 000 Ft336 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteres
Családi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteres
29,9 M Ft
336 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 20 420 3521
ReferensTodi Mária
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Családi ház eladó Csákvár, a Haraszt utcában, 89 négyzetméteres

89 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
4036 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyönyörű panorámával rendelkező, a Vértes lábánál elhelyezkedő családi ház (89 m2) és a hozzá tartozó présház eladó (26 m2).
A telek teljesen gondozott, füvesített és gyümölcsfákkal tarkított. Egy része termőföldnek van kialakítva, így annak is lehet használni a telek egy részét. A felső nagy ház nyaraló övezetben, míg a telek lenti részén elhelyezkedő ingatlan lakóövezetben helyezkedik el. A telek egybefüggő és ezzel a két ingatlannal rendelkezik. A telken még egy kisebb tyúkól kis beállóval is található.
A ház alsó részén előszoba, amerikai konyha nagy spájz résszel, nappali (étkezővel), WC és fürdőkádas fürdőszoba található. A felső emeleten két és fél szoba és egy közlekedő helyezkedik el. A ház jobb oldalán egy külön bejáratú barkácsműhely, a fedett terasz alatt pedig egy fáskamra található. A ház cserépkályhás, fa tüzelésű és két emésztőgödör oldja meg a szennyvíz elvezetést. Az ingatlanban gáz nincs, PB gázpalackos főzési megoldás lehetséges. Víz és villany bevezetve, egy plusz szivattyú került beszerelésre a víz még jobb minőségének érdekében.
A lenti présház 28 m2 alapterületű, ahol egy munkatér, egy kertigép tároló, egy kisebb raktár, pince és wc található. A padlás beépíthető!
Aki egyszer megnézi rögtön beleszeret ebbe a csodálatos tájba és ebbe a gyönyörű telekbe.

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018