Budapest eladó családi ház
63 000 000 Ft300 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház
Budapest eladó családi ház
+06 20 962 5465
IngatlanreferensFelméry Ákos, XI. kerület, Andor utca
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest eladó családi ház

210 m2alapterület
5 szoba
600 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: FÁ11/74533
Irányár : 79000000
ELADÓ XXII., BUDAFOKON KÁLVÁRIA DOMBON egy olyan különleges adottságokkal rendelkező, gyönyörű panorámás polgári 210 nm-es HÁZ 79.000.000,- Ft-ért, amelynek udvarából rendkívüli nyugalom árad, mert a helyet jellemző mészkő sziklák veszik körül katlanszerűen, amelynek következtében egy nagyon kellemes mikró klíma jellemzi ezt a teret. Az udvaron szökőkút és szobrok vannak. A ház előtt találhatóak a bibliai történetet megelevenítő utolsó 4 stáció és távolabb a Golgota helyszínének illusztrációja is. Ennek köszönhetően az utca is nyugalmat, fennköltséget és békességet áraszt. Az udvarra belépve ugyan ez a békés hangulat fogad bennünket.
A házat körüljárja a nap K-NY fekvésének köszönhetően. A ház 6 tágas szobával, 3 franciaerkéllyel, két terasszal rendelkezik, melyből az egyikről gyönyörű panoráma nyílik a Dunára, a Gellért hegyre és a városra. Az alsó szinten található előszoba, konyha, fürdőszoba, étkező és két tágas szoba, melyek egymásba is nyithatóak (külön bejárattal rendelkeznek). A felső szinten hatalmas nappali, melynek francia erkélye szintén a Dunára néz, két tágas lakószoba, valamint egy fürdőszoba is található. A meleg vizet villanybojler biztosítja, a fűtés gázcirkóról történik.
A ház különlegessége közé tartozik, hogy az alsó és a felső szint is rendelkezik kertkapcsolattal. A kertek elhelyezkedésükből adódóan intim környezetet biztosítanak. Az alsó kert teraszának középpontjában áll a ház egyik büszkesége, egy régi fenyőfa, mely kellemes árnyékot biztosít meleg nyári napokon.
A ház rendelkezik, egy barlanglakással is mely 35 négyzetméter, jelenleg tárolóként és műhelyként funkcionál. A felső kert végében található, egy jelenleg szintén tárolóként funkcionáló kis ház, amely 10 négyzetméter alapterületű. Az alsó szintről továbbá egy kazánház is nyílik. Két fedett garázsbeálló is tartozik a házhoz, így az autók elhelyezéséről sem kell már gondoskodni.
Budafok központi részén, frekventált helyen található pár perc sétára Budafok központjától, a környék nagyon biztonságos és csendes, a szomszédok kedvesek. A ház három élelmiszerbolt közvetlen szomszédságában fekszik továbbá gyalog pár perc sétával elérhető két bevásárlóközpont, Budafok központi piaca, szakorvosi rendelőintézet, posta, játszótér, óvoda, középiskola, bölcsőde, rendőrség, önkormányzat, borpincészet. bankok ház közvetlen szomszédságában.
Amennyiben az általam kínált bármely ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát is szeretné eladni, akkor igen kedvező „törzsvásárlói” megállapodást ajánlok. +3620 9625 465
mutass többetmutass kevesebbet

  • felújított
  • összkomfortos
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017