hirdetés
Eladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobásEladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobás
Eladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobás
115 000 000 Ft530 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobás
Eladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobás
115 M Ft
530 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+06 70 932 1214
ReferensPaulovits Ibolya
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház, Rákoshegy, Budapest, 5 szobás

217 m2alapterület
5 szoba
1586 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ többgenerációs luxus családi ház RÁKOSHEGYEN!
A családi ház csendes, nyugodt, aszfaltos, átmenőforgalomtól mentes utcában található.
Az ingatlant elegánsan, igényesen kialakított belső terek jellemzik. Impozáns a több helyiségben megépített angol stílusú faburkolat, és az emeleti előtérben elhelyezett falplasztika. A helyiségek elhelyezkedése, a mindennapok kényelmét szolgálják. A ház 2 éve teljeskörű felújításon esett át, kívülről 10 cm vastag grafitos hőszigetelést kapott, valamint új nyílászárókat, 3 rétegű üvegezést, új fűtésrendszert, olasz radiátorokat, helyiségenként külön hőszabályozóval, padlófűtéssel a hidegburkolatú helyiségekben. A legtöbb helyiségben klíma található, vagy felszerelhető.
A fűtést és melegvizet a 2 éves 45KW-s kondenzációs kazán biztosítja, de kandalló kialakítására is van lehetőség. A földszinti és emeleti fürdőszobákban kád és zuhanyozó, valamint minden szinten külön WC található. A házhoz több helyiség is hozzá lett építve, melyek kialakítása és hasznosítása az új tulajdonos elképzelései szerint történhet.
A dupla méretű telken áll egy kétszintes, különböző vállalkozások végzésére alkalmas kétgarázsos, 300 m2-es épület is, melyből egy másik lakóház is kialakítható.
A hatalmas rendezett udvarra elektromos kapun keresztül jutunk be, ahol további gépjárművek helyezhetők el, és egy épített kőkerítés teszi intimmé, valamint riasztó gondoskodik a biztonságról.
A közelben több buszmegálló található (98, 98E, 198, 980), és ezekkel 16 perc alatt elérhető a Kőbánya Kispest-i Metró, vagy Rákoskeresztúr központja. Gépkocsival több lehetőséggel közelíthető meg a belváros és az M0-s is.
Az árban a TELJES BERENDEZÉS benne van, ezért csak beköltöznie kell miután megtekintette velem. Jöjjön és tegyen egy ajánlatot a jövőbeni otthonára!

Irányár: 115 millió Ft.
mutass többetmutass kevesebbet

  • egyéb fűtés

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018