Eladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobásEladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobás
Eladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobás
132 000 000 Ft361,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobás
Eladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobás
132 M Ft
361,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 537 4123
IngatlanreferensFekete Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Rákosszentmihályon, XVI. kerület Hársfa utca, 3+2 szobás

365 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
723 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált a XVI. kerületben egy 3 szintes családi ház, mely nem csak lakhatásra, de vállalkozásra is kifejezetten alkalmas.

Az földszinti helyiségeket többcélú felhasználásra alkalmasnak alakították ki. A hátsókert felől 3 m magas ez a műhely, ipari árammal, öltöző, mosdók, zuhanyzó, - mostani funkcióját tekintve nagyobb családi összejövetelek helyszíne, illetve konditerem, míg elől ahol a gépkocsi tároló és a kazántér van, ott alacsonyabb a belmagasság.
Természetesen a műhely és a garázs külön bejárati résszel is rendelkezik, de belülről is minden helyiség megközelíthető. Igény szerint wellness helyiség is kialakítható,

A lakás nappali szobáját és a hozzá tartozó helyiségeket az emeleten alakították ki. A konyha - étkező elkülönítve, de még is egy légtérben kapott helyet a nappalival. Kapcsolódik hozzá olyan háztartási helyiség, mely lehetővé teszi a mosás - szárítás - vasalás munkáját. Itt még gardróbszoba, kandallótér és mosdó található.

A lépcsőház olyan univerzális funkciót kapott, hogy egyrészt kapcsolatot létesít valamennyi szint között, másrészt a nappali szint és a hálók között elkülönített belső lépcsőként használható.

Fölötte, azonos alapterületen 3 hálószoba, gardrób és fürdőszoba található, mely jól elkülönül a többi szinttől. Mindhárom hálóhoz terasz tartozik, így akár az ébredés utáni madárcsicsergést is élvezheti a reggeli nyújtózkodás közben. A fürdőszoba zuhanyzós és kádas is egyben.

Fantasztikusan tágas, luxus színvonalú terekkel rendelkezik.
Padlástér 78 nm. az ingatlan felett.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon a megtekintés miatt. Üdv. Fekete Krisztina

132000000 Ft
Érdeklődni: Fekete Krisztina, Tel.: 06/20-537-4123

Referencia szám: HZ431061
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018