Budapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteres
796 047 750 Ft1,4 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteres
796 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 349 0040
ReferensÖrökös Beáta
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest eladó családi ház, Istenhegy, Lóránt út, 583 négyzetméteres

583 m2alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
2152 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az egykor Szigligeti-villa telkéből három építési telket választottak le. A villa rekonstrukciója mellett a telken három társasház is épült 2015-ben. Az építtető és így az építtetői koncepció is mindhárom esetben megegyezett : az új épületek visszafogott, archaizáló stílusban kívánnak a védett épülethez és a parkosított utca összképéhez illeszkedni. További célok a kialakításnál: A korábbi megmaradt értékes részletek bemutatása, a homlokzati rendszer tisztázása, és a belső térben a mai igényeket kiszolgáló kialakítás.

Gépészet:
A fűtés, és hűtés rendszert fancoilok, radiátorok, és elektromos padlófűtés kombinációja alkotja, amit szellőző, és légcserélő rendszerek egészítenek ki, valamint az épületet figyelő, és automatika vezérli. Az épület teljes területén, valamint minden helyiségben nyitás, és mozgásérzékelők vannakfelszerelve. Kaputelefon, belső telefon, internet kábelezés lett kialakítva.Az elektromos rendszer az egész épületben ki lett cserélve a legmodernebb technológiára, afalikarok, és csillárok legtöbbje ledes megoldású, ami alacsonyfogyasztású, és nem melegedő. Alakások helyiségeiben elektromos padlócsatlakozási dobozok vannak beépítve a felesleges kábelekelkerülése érdekében, így esztétikai szempontból nem. Akár az építettői koncepcióban, a belső térnél is törekedtek az eredeti szigligeti villa stílusát átemelni. Így az épületben található csillárok kristályok, a falikarok egyediek, és olasz gyártmányúak.
Burkolatok:
A hidegburkolatok minden helyiségben a padlón és falakon is márványos Bitticino lapok.
A meleg burkolatokat tölgyfa parketta, és 4-5 féle színű intarzia parketta alkotja.
A szaniterek, és csaptelepek a legmagasabb kategóriájú olasz minőséget képviselik (Globo, Carlo Frattini)

Bútorok:
A lakásban a konyhák, gardrób szobák, és vizes blokkok egyedi gyártású, kézi faragású, és antikolt bútorokkal lettek felszerelve. Így stílusban szorosan kapcsolódik a klasszicista villaépítészet formakincseihez.

Kiegészítő helyiségek:
Az örök panorámás ingatlanban mindenki megtalálhatja a kedvének való időtöltést. Az impozáns villában wellness részleg ( finn szauna, jakuzzi, zuhanyzók), gondoskodik a nyugodt pihenésről. Míg a borospince tökéletes egy baráti találkozóra. Az épület körül a feng-shui elvei alapján pihenő kert épült padokkal, szökőkúttal, virágágyásokkal. Továbbá az épülethez felvezető autó, és gyalog utak fűtöttek, tehát minden extrával felszerelt a lakók kényelme érdekében.

Irányár: 796047750 Ft
Megtekintésért várom hívását! Örökös Beáta +36 20 3490040
Ha nem tudom felvenni, mindenképpen visszahívom, kérem küldje el sms-ben a hirdetési szövegben lévő referencia számot:

Referencia szám: HZ365087
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018