Budapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladóBudapest 6 szobás családi ház eladó
Budapest 6 szobás családi ház eladó
260 000 000 Ft1,1 M Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest 6 szobás családi ház eladó
Budapest 6 szobás családi ház eladó
260 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 253 4302
ReferensDér Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest 6 szobás családi ház eladó

242 m2alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
1620 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületében az Orbánhegyen csendes, zöld utcában található az ingatlan. A környékre az igazi Budai elegancia, illetve a kiváló infrastruktúra jellemző. Igazán jó levegőjű környezet, ami tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, 10-15 perc alatt a Széll Kálmán Térről.
Autóval is egyszerűen elérhetjük Buda szinte bármely pontját. A kisebb bevásárlásokat megoldhatjuk a környékbeli kis boltokban, de sem a Mammut sem a Mom bevásárlóközpont megközelítése nem jelenthet kihívást. A közelben az ország egyik legjobb hírű iskolája (Német iskola) található de számos igazán jóhírű óvoda és bölcsőde is segíthet a gyermekes családoknak. A közelben jár a BKK 110-es és a 112-es buszjárata.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület a Kossuth és Ybl díjas híres tervező Makovecz Imre által létrehozott építész iroda munkáját dicséri. Makovecz közismert, szakmailag elismert építész volt, terveihez mindig kiváló minőségű természetes alapanyagokat használt. Máig 100-nál több különböző funkciójú, jellegzetes stílusjegyeket hordozó épület jellemzi munkásságának eredményét. Teljesen egyéni kompozíciójú épületeivel vált híressé, ő az Organikus építészeti stílus megteremtője. A hagyományos alapanyagok, s főleg a fa felhasználásával készült épületeknek hagyományőrző hatása van, a fát nemcsak külső díszítő elemként, hanem szerkezetként is használta. Szerinte az épületeknek úgy kell kinéznie, mintha az alja a földből nőtt volna ki és a teteje pedig az égből ereszkedett volna alá. Az organikus építészet szándéka, hogy egy lényegűvé váljék a ház a környezetével, szervesen illeszkedjen a tájba.
HÁZ JELLEMZŐI:
Az ingatlan természetes anyagokból épült 2011-ben, gerendák, faszerkezetek, természetes kő-mészkő-gránit burkolatok a jellemzik. Hangulatos, tágas, világos, rendkívül jó beosztású ház. Hatalmas terek, nagy belmagasság, jó térérzet jellemzi. A földszinten hatalmas, panorámaablakos nappali+étkező+konyha, egy kis kamra, előszoba egy háztartási helyiség, és vendég WC található. Az előszobában nagy gardróbszekrény segít a tárolásban. A konyha egyedi kialakítású, a prémium kategóriás bútor beépített, gépesített. A nappaliból közvetlenül kiléphetünk a kertbe, pihenhetünk a terméskővel burkolt teraszokon. Az ablakok emelt hőszigetelésűek, a beltéri ajtók is tömör fából készültek. Az emeleti szintre kényelmes keményfa lépcső vezet, ahol három szoba, két fürdőszoba, közlekedő, és egy kisebb terasz található.
A tetőteret beépítették, hangulatos toronyszoba, iroda, és egy kis gardróbszekrény kapott helyett.
HÁZ MÉRETEI:
Telek mérete:1620 nm
Teljes méret: 242 nm
- Nappali: 44 nm
- Konyha: 7,7 nm
- Szoba: 17,7 nm
- Szoba: 11,8 nm
- Szoba: 14,8 nm
- Szoba: 28 nm
- Iroda: 15 nm
- Fürdő+WC: 7,5 nm
- Fürdő+WC: 8,5 nm
Belmagasság:
- Földszinten: 2,8 m
- Emeleten: 3 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház fűtését és a melegvíz ellátást gázkazán biztosítja. A vezetékek kiváló állapotúak, megfelelnek a mai kor igényeinek. Padlófűtés, falfűtés és kandalló segít a radiátoroknak melegen tartani a házat. A szigetelés nagyon jó, a felhasznált anyagoknak köszönhetően klíma berendezésre nincsen szükség.
KÖLTSÉGEK:
Minden fogyasztó felé az elszámolás egyéni mérés alapján történik.
TÁROLÓ:
A házban több tároló és gardrób található.
PARKOLÁS:
A ház alatti garázsban két autónak van parkolási lehetősége.
Irányár: 260 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018