Eladó családi ház Budapest, 8+2 szobás
57 000 000 Ft175,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Budapest, 8+2 szobás
Eladó családi ház Budapest, 8+2 szobás
+36 70 461 9449
IngatlanreferensUgron Enikő
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Budapest, 8+2 szobás

325 m2alapterület
8 és 2 fél szoba
542 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Befektetők, vállalkozók, összeköltözni vágyók!

Újpesten, Megyeren eladó egy 375 nm-es 3 generációs szerkezetkész téglaépítésű ház, 542 nm-es telken, 2007-ben engedélyezett építési tervezéssel. Pincétől lett felújítva teljes körűen az alsó szint, s ezzel együtt került beépítésre az emelet. A pince új szigetelést kapott, teljes vezeték, közmű csere történt. Eredeti terv szerint kondenzációs kazán kerülne beépítésre, elképzelés szerint lehetséges a padlófűtés kialakítása is. A nappaliban kandallót terveztek ehhez 27 x 27 cm bélelt kürtőkémény épült.
Műanyag nyílászárói hőszigeteltek, elektromos redőnyökkel felszereltek. Hatalmas terek, átgondoltság igényes anyagok beépítése, ez ami eszünkbe jut, ha a házba lépünk.
Szerkezetkész állapota lehetőséget ad az oda költözőknek, saját igényeik szerint fejezzék be az építkezést. Az alsó és felső szintet akár egy ajtó beépítésével tökéletesen el lehet különíteni, így 2 generáció élhet együtt, s mégis szeparáltan egymástól. Az ingatlan része még egy külön épített kis ház, ahol idősebb szülők lakhatnak, de iroda is kialakítható, vagy bármely egyéb tevékenység folytatható (fodrászat, kozmetika, stb.).
A kert végében 3 állásos garázs található.,

Vállalkozóknak, befektetőknek!
A 3 generációs családi ház lehetőséget ad,a főépületben két különálló nagy lakás kerüljön kialakításra, egy lépcsőház létrehozásával. A külön bejáratú 2 szobás lakást irodaként lehet bejegyezni, de tökéletes lehet lakásként is.

Ha felkeltettem érdeklődését nézze meg az ingatlant. Friss levegő, madárcsicsergés, rengeteg fa. S mindez 10 percre Újpest központjától.
Amennyiben a vásárláshoz hitelre lenne szüksége, irodánk díjmentes tanácsadást nyújt ügyfeleinknek.


Ár: 57 millió Ft
mutass többetmutass kevesebbet

  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017