Eladó 1 szobás családi ház Aranyhegyen, Budapest, Taliga utca
18 000 000 Ft360 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás családi ház Aranyhegyen, Budapest, Taliga utca
Eladó 1 szobás családi ház Aranyhegyen, Budapest, Taliga utca
+36 30 696 6900
IngatlanreferensPéceli Edit
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 1 szobás családi ház Aranyhegyen, Budapest, Taliga utca

50 m2alapterület
1 szoba
555 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

III. kerületben, Aranyhegyen nyaralónak épült, de abszolút lakható, nagyon szépen rendben tartott kis házikó, hozzá tartozó gondozott, ápolt kerttel eladó. A házikóban van egy szoba, egy étkező, két konyha (nyári és téli), egy fürdőszoba, kamra, és tároló, valamint egy óriási, szélvédett terasz, ami akár beépíthető télikertté. A terasz körbefutja a kis házat, így minden napszakban napsütötte tud lenni jó idő esetén.

A házikó alatt van egy abszolút száraz, tiszta, tárolásra alkalmas pince, valamint a kertben fa-tároló, és kerti zuhanyzó, valamint egy elkerített rész eb-tartás számára, takaros kis kutyaházzal. Maga a kert gondozott, ápolt, mintha egy mesebeli kis ház kertjében járnánk. A teraszról gyönyörű panoráma tárul elénk a városra.

A telek osztatlan közös tulajdon, de használati megosztással rendelkezik, amely biztosítja a leendő tulajdonos számára akár a privát szférát, akár a hitelképességet. Az ingatlan igényes kerítéssel van elhatárolva a telek egyéb részeitől.

A házikó saját víz- és villanyórával rendelkezik, csatorna bevezetése a közeljövőben várható. A telken belül két autó beállására van lehetőség, térkövezett parkolóhelyen. Az utca azfaltozott, télen is kiválóan járható.

Jöjjön, nézze meg akár hétvégén is, bele fog szeretni! Cégünk több, mint 15 éve foglalkozik Aranyhegyen szakértőként ingatlanok adás-vételével, várjuk hívását! Péceli EditFekvés: D

Lakás állaga: jó állapotú

Ház állaga: jó állapotú

Beálló helyek száma: 2 db

Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Zöldövezeti, madárcsicsergősÜgyintéző: Péceli Edit

Azonosító: P/11-301Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017