Budapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobásBudapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobásBudapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobásBudapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobásBudapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobás
Budapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobás
28 000 000 Ft350 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Budapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobás
Budapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobás
28 M Ft
350 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6962
IngatlanreferensThurchányi Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapesti családi ház eladó, Csúcshegyen, Aranypatak utca, 1 szobás

80 m2alapterület
1 szoba
állapotú
1548 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

3. ker.-ben a Csúcshegy lábánál az Aranypatak utcában 1548 m2-es, 30 méter széles telken 80 m2-es ház eladó. A jelenlegi épület (1 szoba, konyha, fürdő) úgy van kialakítva, hogy a lapos tető/terasz teljes egészében beépíthető így akár 3 szintesre is bővíthető a ház.

Az épület fennmaradási engedélyjel rendelkezik. A házba a gáz be van vezetve. A házon belül található egy 42 m-es fúrt kút is. Fűtése konvektor és fatüzelésű kazán vegyesen. A telek panorámás, teraszos kialakítású. Ezen kívül még található a telken két épület, egy kb. 35 m2-es tégla és egy 20 m2-es faház is.

Közművekből csak villany van. Jelenleg más közmű nincs az utcában. Csúcshegy jelenleg hivatalosan nem lakóövezet! A telek övezeti besorolása MGRF III/2. A normál és a szelektív szemétszállítás valamint a postai szolgáltatás is megoldott a hegyen. A közeli Bécsi út teljes körű újjáépítése, az esztergomi vasút kibővítése már megtörtént és tervben van az 1 és a 17 fonódó villamosok meghosszabbítása a Csúcshegy lábáig. A Csúcshegy szomszédságában már a Virágosnyereg út melleti, Harsány lejtői lakópark közötti terület nagyrészben már beépűlt családiházakkal. A Virágosnyereg útig a közművek kiépítése is elkészült. Így a közműveket a későbbiekben lehetőség lesz majd az utcákba behozzni. Az ingatlan befektetésnek is ideális, mert várható hosszabbtávon a terület átminősítése.

Fekvés: K, D

Építés éve: 1980

Lakás állaga: közepes állapotú

Ház állaga: közepes állapotúÜgyintéző: Thurchányi Attila

Azonosító: N/02-20Saját weblapunk ÓBUDA ingatlanközvetítésére szakosodott. Ajánlatainkat területi alapú csoportosításban is tallózhatja "BELSŐ ÓBUDA", "ÓBUDAI HEGYVIDÉK", és "ÓBUDANTÚL" aloldalainkon.

Kiemelt működési területünk még RÓZSADOMB és vonzáskörzete.

Ezt az ingatlant, és hasonló ajánlatokat "ÓBUDA" aloldalunkon találja meg. Itt TÖBB FOTÓ is talál.

Ingatlanajánlatainkat befektetési szempontok szerint is rangsoroljuk, valamint megtalálja aktuális KERESŐ ÜGYFELEINK IGÉNYEIT is.

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018