Budapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobásBudapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobás
Budapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobás
65 000 000 Ft477,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobás
Budapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobás
65 M Ft
477,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
IngatlanreferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapesti családi ház eladó, 136 négyzetméteres, 4 szobás

136 m2alapterület
4 szoba
állapotú
1013 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Máriaremete patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, mind a 157-es, mind az 57-es és a 257-es körjáratok jól elérhetőek. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház egy 1013nm-es, széles utcafronttal rendelkező telken épült az 1940-es években. jelenleg a ház egyszintes, de beépíthető és emelhető a tetőtere. A ház tetőzetét, héjazatát és a födémet a 80-as években lecserélték, modernizálták. A telken található még egy ~100nm-es „melléképület" - garázsként, műhelyként, tárolóként üzemelt az elmúlt évtizedekben. A telken gyönyörű kert alakítható ki, hiszen nagysága -ami már ezen a környéken is egyre ritkább- rengeteg lehetőséget rejt magában. Érdemes lehet mielőbb megoldani a ház körüli járda funkcionálását, hiszen jelenleg a járda és a ház alapja/fala között utat talál magának a víz.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az utcától a házat nagyméretű, széles előkert választja el, így az amúgy is kisforgalmú mellékutca egyáltalán nem zavarja a ház lakóinak nyugalmát. Rengeteg ötlet és igen sok lehetőség van a házban, habár inkább felújítandó állapotú. Belső hangulata is a 80-as éveket tükrözi, amikor a felújítás készölt. Igen hangulatosak és egyediek a téglából készült, cserépkályhát és kandallót ötvöző, gázzal működő „kazánok".
A házba a főbejáraton belépve az előszobába érünk, amelyből egy kis közlekedőbe, illetve a hallba léphetünk, de innen nyílik a vendég WC is. A közlekedő segít, hogy a konyhába, a hozzá kapcsolódó kamrába és étkezőbe eljuthassunk. Az étkezőből nyílik egy kis kertkapcsolatos terasz is. A lakás körbejárhatóságát biztosítja a gardrób, mely az étkezőből is elérhető. Praktikusan a fürdő nyílik innen, illetve tovább haladhatunk a szobák irányába. A hallból egy szoba nyílik közvetlenül, amely két oldalán még egy-egy. A negyedik szobába egy kis közlekedőből léphetünk. Ehhez a közlekedőhöz is kapcsolódik egy terasz, illetve innen lehet a padlástérbe felmenni.
A ház beosztása ideális egy nagyméretű, hangulatos, akár belső kétszintes lakás kialakítására, de alkalmas két, esetleg három lakás létrehozására is - amennyiben több generáció, család együttélését tervezi új tulajdonosa.
A jelenleg műhelyként és tárolóként funkcionáló, téglából épült másik épület kiválóan alkalmas egy nagyméretű garázs és tárolók kialakítására - ezt mutatja az alaprajz, de lehetőség van itt a garázs mellett, annak más elhelyezésével akár egy önálló lakás kialakítására is.
HÁZ MÉRETEI:
A hasznos területe a háznak 136,4nm, a melléképület 97,66nm nagyságú.
Belmagasság 2,8m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést téglából épített, gázzal működő kandallósított „cserépkályhák" biztosítják. Természetesen a telek és a ház összközműves, minden közmű saját mérőórával rendelkezik.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, illetőleg az utcafronton kialakítható egy többállásos garázs is a meglévő épületben. Kényelmesen beállhatunk a telekre is.
Irányára: 65 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (héra)
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018