Budapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteres
76 900 000 Ft452,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteres
76,9 M Ft
452,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest eladó családi ház, Adyliget, Homokóra utca, 170 négyzetméteres

170 m2alapterület
4 és fél szoba
állapotú
931 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Adyliget jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sincs messze a Hűvösvölgyi Stop Shop és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia és amerikai iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat a 63-as buszjárat segíti. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk (963-as). A környéken sok a kirándulóhely kellemes kikapcsolódást kínálva.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 931nm-es enyhén lejtős telken az ingatlan az 1990-es évek végén épült. A téglaépítésű, sátortetős épület tetőtere beépítésre került, így alakult ki a két lakószint. A ház alsó szintjén félszuterén jelleggel került megpítésre a garázs,szauna és a kazánház. A telek összközműves. Az épület folyamatosan karbantartott, a külső hőszigetelés 2001-ben készült el. A nyílászárók nútolása 2015 végén történt meg. A terasz feletti részen plexi cserepekkel történt a héjalás, amely egyrészt igen hangulatos, másrészt a földszinti lakrész természetes megvilágítását is tovább növeli. A telek hátsó részén található még egy fából készült melléképület, amely kb. 10nm nagyságú és a kerti eszközök, szerszámok tárolására szolgál. A ház körül egy gyönyörűen kialakított, ápolt kert található, ősfákkal, gyümölcsfákkal, bokrokkal.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az épületen belül egy igazán kellemes életterű lakást alakítottak ki két szinten, valamint az alsó szinten a kiszolgáló helyiségekkel, több praktikus megoldással. A szanitereket néhány éve cserére kerültek a csaptelepekkel együtt.
Az alsó szinten találjuk a garázst, amely kényelmes lehetőséget kínál akár két autó elhelyezésére. Ezen a szinten találunk még egy wellness helyiséget, ahol egy modern, programozható infraszaunát építettek be, melynek használatát zuhany teszi tökéletessé. Ugyancsak ezen a szinten kaptak helyet a kazánok. A földszinti lakószintet mind innen, mind az utcáról a teraszon át, de akár a kertből is megközelíthetjük. A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, amely továbbvezet minket az étkezőkonyhába, amelyből a nappali, a kamra és egy kis közlekedő nyílik. A közlekedő biztosítja a bejárást a szint fürdőszobájába és két szobájába. Az emeleten további két szobát, két gardróbot és egy kádas fürdőszobát találhatunk. Az egyik szobához erkély is csatlakozik.
Egy nagyon hangulatos, világos, kellemes terekkel rendelkező otthonra lelhetünk ebben az ingatlanban, melynek tájolása is igen kedvező, hiszen körbenapozott reggeltől estig. A konyhabútor a gépek nélkül képezi a vételár részét.
HÁZ MÉRETEI:
A ház hasznos alapterülete 170nm, amit tovább növel a 37nm nagyságú terasz és az 5,6nm nagyságú erkély. A földszinti lakótér 66,2nm, míg az emeleti bruttó 55,9nm.
Belmagasság: a földszinten 3m, az emeleten 2,36m azzal, hogy a legkisebb belmagasság is 1,35m, így gyakorlatilag a teljes terület kihasználható.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet két rendszeren keresztül is elérhetjük, de a nappaliban lévő fával működő cserépkályha is hangulatos lehet. A gázzal működő Viessmann típusú cirkókazán és a fával működő hagyományos kazán között tetszés szerint átkapcsolhatunk. Mind a kettő biztosítja a fűtés mellett a meleg vizet is, melynek folytonosságát tárolótartály garantálja. A lakásban hőszigetelt üvegezésű SOFA típusú fa nyílászárók és ajtók kerültek felszerelésre. A tetőtéri ablakokra külső és belső hővédős rolókat szereltek. Szúnyogháló igény szerint került az ablakokra. A lakók biztonságát riasztó védi. A házban kiépítésre került a telefonrendszer és több helyen van internetelérési lehetőség is.
KÖLTSÉGEK:
A ház fűtését és meleg víz ellátását biztosító gáz havi díja ~25eFt, valamint igény szerint a megvásárolt tűzifa ára.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház alsó szintjén lévő garázsban 2 autó számára, a kertben kialakított kocsibeállón még 3 autó számára van lehetőség. További autók elhelyezése a ház előtti közterületen kényelmesen megoldott.
Irányára: 76,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018