Budapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteresBudapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteres
Budapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteres
49 900 000 Ft356,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteres
Budapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteres
49,9 M Ft
356,4 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
IngatlanreferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapesti eladó családi ház, 3 szobás, 140 négyzetméteres

140 m2alapterület
3 szoba
felújítandó
701 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Széphalom patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül rövid idő alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti -57, 257, 64, 164 stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (956, 964-os járat). A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt lakni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület egy csendes mellékutcában található, de mégis közel van a buszmegálló. A 701nm-es sík telken lévő ház 1928-ban épült vályogból. Azóta több korszerűsítésen, bővítésen esett át, az alapot alászigetelték, aláfalazták. Az 1980-as években építették hozzá a jelenlegi hálószobát, WC-t, fürdőszobát tartalmazó részt, valamint a felső szintet téglából, ekkor a tető is teljesen megújult. Az épület sátortetős, kivéve a földszinti félszobát, amely lapostetős. Az utcai kaputól egy lejtős rámpán közelíthetjük meg a garázst és a pincét. A kert rendezett, ősfás, bokros. A kertben találunk még egy a házzal egybeépített, kb. 12nm nagyságú fészert, ásott kutat, valamint egy kis kerti tavacskát. Az ingatlanon belül van a villany és a víz, a gáz és a csatorna csatlakozása az utcában megoldható. Az épület lakható, de mindenképpen felújítást igényel.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan a kerten át, járdán közelíthető meg. A házba a nagyméretű, járólapozott teraszon, valamint a közel 20nm nagyságú, a kert felé félköríves, üvegezett, járólapozott, télikertnek használt előtéren keresztül léphetünk be. Ez a rész a később téglából hozzáépített terület, ahol az előszobán kívül a félszobát, a káddal és zuhanyozóval ellátott fürdőszobát, külön WC-t, a közlekedőt és a kazánházat találjuk. Jobbra nyílik a régi épületrész, amely egy hatalmas nappaliból, valamint a konyhából és az ahhoz csatlakozó kamrából áll. A konyha elég nagy teret ad ahhoz, hogy kisebb étkezésekre is alkalmas legyen. A tűzhely felett kürtős pára- és szagelszívó működik. A nappaliban található egy szép épített kandalló, amelynek hangulatos kőlapján ülve élvezhetjük a fahasábok kellemes melegét. A nappaliból egy kényelmes és színvonalas belső falépcsőn mehetünk fel a galériára, amely a nappali három oldalát fogja körbe és dolgozósaroknak, valamint könyvespolcoknak kiváló. Innen nyílik a ház felső szintje is. Ott egy közlekedőből nyílik egy konditeremnek tervezett helyiség, melynek egyik oldalán egy finn szauna került kialakításra. Ebből a helyiségből akár fürdőszoba is lehet. A közlekedő másik oldalán egy kis dolgozórész található, mely az előtte lévő területtel összeépíthető, ablakozható. A szint szobája tetőablakos, hangulatos, tágas.
Az ablakok nagy része délkeleti tájolású, így a lakás világos, valamennyi ablaka a kertre néz. A lakás tág teret, nagy lehetőségeket ad fantáziánknak, ha magunk ízlése szerint szeretnénk átalakítani. Akár felújítható, bővíthető vagy elbontható.
HÁZ MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete a télikerttel 139,6nm, amit nagyobbít a 20,3nm nagyságú galéria, a terasz és a fészer. A nappali 47,3nm, a félszoba 9,8nm, a konyha 8,4nm. Az emelet 36,4nm + a galéria, a szoba 18,5nm, a konditerem a szaunával 14,2nm.
Belmagasság lent a galéria alatt és felett is 2,6m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést a földszinten elhelyezett vegyes tüzelésű kazán biztosítja, meleg vizet pedig a fürdőszobában felszerelt átfolyós gázbojler szolgáltatja.
PARKOLÁS:
A parkolásra a kertkaputól rögtön kialakított rámpán megközelíthető földalatti garázsban van lehetőség. A garázs szerelőaknás. További autók tudnak parkolni a ház előtti közterületen.
Irányára: 49,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

mutass többetmutass kevesebbet

  • egyéb fűtés

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018