Budapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utcaBudapest, II. kerület Arany János utca
Budapest, II. kerület Arany János utca
74 900 000 Ft550,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Arany János utca
Budapest, II. kerület Arany János utca
74,9 M Ft
550,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapest, II. kerület Arany János utca

136 m2alapterület
4 szoba
állapotú
1013 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Máriaremete patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, mind a 157-es, mind az 57-es és a 257-es körjáratok jól elérhetőek. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház egy 1013nm-es, széles utcafronttal rendelkező telken épült az 1940-es években. jelenleg a ház egyszintes, de beépíthető és emelhető a tetőtere. A ház tetőzetét, héjazatát és a födémet a 80-as években lecserélték, modernizálták. A telken található még egy ~100nm-es „melléképület" - garázsként, műhelyként, tárolóként üzemelt az elmúlt évtizedekben. A telken gyönyörű kert alakítható ki, hiszen nagysága -ami már ezen a környéken is egyre ritkább- rengeteg lehetőséget rejt magában. Érdemes lehet mielőbb megoldani a ház körüli járda funkcionálását, hiszen jelenleg a járda és a ház alapja/fala között utat talál magának a víz.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az utcától a házat nagyméretű, széles előkert választja el, így az amúgy is kisforgalmú mellékutca egyáltalán nem zavarja a ház lakóinak nyugalmát. Rengeteg ötlet és igen sok lehetőség van a házban, habár inkább felújítandó állapotú. Belső hangulata is a 80-as éveket tükrözi, amikor a felújítás készölt. Igen hangulatosak és egyediek a téglából készült, cserépkályhát és kandallót ötvöző, gázzal működő „kazánok".
A házba a főbejáraton belépve az előszobába érünk, amelyből egy kis közlekedőbe, illetve a hallba léphetünk, de innen nyílik a vendég WC is. A közlekedő segít, hogy a konyhába, a hozzá kapcsolódó kamrába és étkezőbe eljuthassunk. Az étkezőből nyílik egy kis kertkapcsolatos terasz is. A lakás körbejárhatóságát biztosítja a gardrób, mely az étkezőből is elérhető. Praktikusan a fürdő nyílik innen, illetve tovább haladhatunk a szobák irányába. A hallból egy szoba nyílik közvetlenül, amely két oldalán még egy-egy. A negyedik szobába egy kis közlekedőből léphetünk. Ehhez a közlekedőhöz is kapcsolódik egy terasz, illetve innen lehet a padlástérbe felmenni.
A ház beosztása ideális egy nagyméretű, hangulatos, akár belső kétszintes lakás kialakítására, de alkalmas két, esetleg három lakás létrehozására is - amennyiben több generáció, család együttélését tervezi új tulajdonosa.
A jelenleg műhelyként és tárolóként funkcionáló, téglából épült másik épület kiválóan alkalmas egy nagyméretű garázs és tárolók kialakítására - ezt mutatja az alaprajz, de lehetőség van itt a garázs mellett, annak más elhelyezésével akár egy önálló lakás kialakítására is.
HÁZ MÉRETEI:
A hasznos területe a háznak 136,4nm, a melléképület 97,66nm nagyságú.
Belmagasság 2,8m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést téglából épített, gázzal működő kandallósított „cserépkályhák" biztosítják. Természetesen a telek és a ház összközműves, minden közmű saját mérőórával rendelkezik.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, illetőleg az utcafronton kialakítható egy többállásos garázs is a meglévő épületben. Kényelmesen beállhatunk a telekre is.
Irányára: 74,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • összkomfortos
  • gáz (héra)
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018