Bodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcábanBodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcában
Bodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcában
28 000 000 Ft274,5 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
Bodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcában
Bodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcában
28 M Ft
274,5 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
+36 20 475 0302
IngatlanreferensKovács Julianna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Bodrogkeresztúr eladó családi ház a Kossuth utcában

102 m2alapterület
2 és fél szoba
Újszerű állapotú
2169 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: 176821
Borsod - Abaúj - Zemplén megyében Bodrogkeresztúrban nagyon szép családi ház eladó. Az ingatlan 1989-ben épült, és azóta folyamatosan karban tartott családi ház, amely 5 éve lett teljesen felújítva.
Több mint 100 nm, keresztúri blokkból épült, festett falai vannak, és cseréppel fedett. A ház az öt évvel ezelőtti felújításakor, teljes szigetelést kapott és a födém részét is.
Az ingatlan előszoba nappali, kettő és fél szoba, konyha - étkező, fürdőszoba és tároló helyiségekből áll. A konyhában van egy fantasztikus cserépkályha, amely az egész házat be tudja melegíteni. A házban minden ablakon redőny van, ezen kívül a szobák ablakai műanyag ablakok.
A félház alatt pince található ahol a kazánok vannak. Lehetséges a fűtés gázkazánnal vagy vegyes tüzelésű kazánnal is.
Az udvar via-color térkő burkolattal van ellátva. A kert nagy, gondozott és gyümölcsfák találhatóak benne. A kert közepén ásott kút van. Tartozik az ingatlanhoz egy nagy tároló és egy külön bejáratú nyári konyha jellegű mellék épület. A ház a fő útvonalon helyezkedik el, így üzlethelyiségnek is kiválóan alkalmas .

Ha tetszik az ajánlat, kérem keressen!

HELYISÉG LISTA:
szoba: 19.9 nm
szoba: 24.7 nm
félszoba: 9 nm
előszoba: 19,9 nm
konyha: 11.5 nm
fürdőszoba: 5 nm
főzőfülke: 6 nm
spajz: 4 nm
WC: 2 nmmutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018