Balatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobásBalatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobás
Balatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobás
22 000 000 Ft183,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Balatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobás
Balatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobás
22 M Ft
183,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+06 70 677 3013
IngatlanreferensDienes József XXI. Csepel
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Balatonfenyves családi ház eladó, 3+2 szobás

120 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
471 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: DJ21/71339
Eladó Balatonfenyvesen, egy tehermentes, jó állapotú, összközműves, gáz kombicirkó fűtésű, teraszos, kitűnő adottságokkal rendelkező, öt szobás nyaraló-családi ház!

Az ingatlan vihartól, rossz időjárástól védett helyen, aszfaltos utcában található, pár percre a teljes szolgáltatást nyújtó szabad strandtól, a vasútállomástól és tíz perces autóútnyira a jacht kikötőtől. Több szomszéd ingatlanban állandó lakosok vannak!

A riasztóval is felszerelt ház téglából épült, ép palatetős, dupla, fa zsalugáteres ablakai vannak. A nappali, az ebédlő, a konyha és két külön bejáratú szoba, továbbá a fürdőszoba a WC-vel az alsó szinten, további két szoba a tetőtérben van kialakítva. A nappaliban, a lenti két szobában és fent, légkondicionáló van felszerelve. A fürdőszobában járólap, a tetőtéri szobákban szőnyegpadló van, a többi helyiségben az eredeti kőburkolatra műanyagborítás került. A nappaliban, az alsó két szobában és a felső szinten is van TV csatlakozó. Az ingatlanon külön, téglából épült garázs is van, továbbá egy fedett kocsibeálló. A telket fúrt kútról lehet locsolni, van továbbá egy grillező is!
A vételár tartalmazza a teljes berendezést, kerti és egyéb felszereléseket is!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadíj 0,5%!

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018