hirdetés
Eladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobásEladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobás
Eladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobás
44 900 000 Ft105,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobás
Eladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobás
44,9 M Ft
105,2 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 421 6288
IngatlanreferensBogdán Tamás Benő
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Balatonalmádi, 4 szobás

427 m2alapterület
4 szoba
990 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház vagy akár óvoda - eladó Balatonalmádiban egy ritka lehetőség 

A CasaNetWork balatonalmádi ingatlanirodája eladásra kínálja a 163700149-es számú , kiváló tulajdonságokkal bíró, családi házát amely óvodának is megfelel.

A CasaNetWork által kínált balatonalmádi családi ház jellemzői:

 - jelenleg óvodaként működik

 - központi elhelyezkedésű

 - társasházzá is alakítható

 - akár vállakozásnak is egy jó lehetőség

 - reális piaci áron lehet megvenni

 - négyzetméter ára egyedi a jelenlegi piacon

Amennyiben a 163700149-es számú a CasaNetWork által hírdetett balatonalmádi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban szereplő családi ház felkeltette az érdeklődését , hívjon a 06 20 421 6288 telefonszámon.

Vásárolna de nincs rá keret ? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk ! 

 

Rendkívüli lehetőség Balatonalmádiban ! Magánóvoda eladó !

Balatonalmádi ingatlanirodánk eladásra kínálja ezt a családi ház at, melyben magánóvoda van kialakítva de családi napköziként is lehet üzemeltetni !. Rendkívül kedvező áron juthat egy olyan ingatlanhoz, mely akár egy  működő bevezetett vállalkozásra, akár egy társasházi lakás kialakítására is alkalmas lehet. Az Ingatlan átalakításának csak a fantázia szab határt. Számos lehetőség rejlik ebben a 400 négyzetméterben, melynek négyzetméterenkénti ára verhetetlen ! Az ingatlanhoz egy hátsó kert, játszótér is tartozik, mely sok lehetőséget biztosít akár az óvoda lakóinak vagy a társasházi lakás családjai számára. Gondoljon bele , egy kész eddig is működő bölcsőde és óvoda lehet a tulajdonában. A lehetőség az Ön kezében van az ingatlan pedig az én portfóliómban ! Nézze meg és vegyen egy balatoni ingatlant vagy  csináljon egy jó befektetést ebből !

 

 
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018