Eladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobásEladó, Bakonybél, 2+4 szobás
Eladó, Bakonybél, 2+4 szobás
13 000 000 Ft54,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó, Bakonybél, 2+4 szobás
Eladó, Bakonybél, 2+4 szobás
13 M Ft
54,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5261
IngatlanreferensMitró Ferenc
Telefonálok
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó, Bakonybél, 2+4 szobás

240 m2alapterület
2 és 4 fél szoba
1300 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Bakonybélben élni és vállalkozni is jó lehet. Ráadásul itt áll ez a hatalmas ház, amelyben akár két generáció is elfér kényelmesen. Az alsó szint a tervek szerint meleg konyhás borozónak indult, csak közben az élet másképp alakult, így a berendezést nem alakította ki a tulajdonos. A helye megvan, adott, irodát is lehet belőle varázsolni, tartozik hozzá két mosdó és egy konyha is, valamint egy raktárhelyiség. Ha mégsem vállalkozásban gondolkodnék, tuti, hogy alul szintén egy nagyobb nappalit alakítanék ki, ahogyan az a felső szinten is van. Ugorjunk is fel az emeletre, ahol a nappaliba lépve azonnal látjuk is a dombokat a hátsó kertbe néző terasznak, az erkélyajtónak és az ablakoknak köszönhetően. Pont ezek mellett alakítottak ki egy étkezőrészt, amiből a konyhába lehet jutni. A bejárattal szemben van egy kisebb szoba, mellette a fürdőszoba és amellett még egy lakóhelyiség található. Azaz bőven elfér itt nagycsalád vagy még nagyobb. Garázs is van a ház hátsó részén, de az udvarba is be lehet állni. A festés még nem készült el, így aztán szabadon választott a ház színe, természetesen bizonyos keretek között. A telek 1300 négyzetméter, tehát annak a szerencsésnek, aki ezt a "házikót" a magáénak fogja tudni, bőven lesz mozgástere, kialakíthat füves részt, virágos kertet, vagy veteményest is, és persze a lista folytatható.

Ha imádnám a természetet, a Bakonyt, és a munkám megengedné, hogy itt lakhassak, bizonyára megtenném. Ugyanis itt van egy rakás túraútvonal, nincs messze a Balaton, Veszprém autóval fél órányira van, de Budapestről sem katasztrófa a távolság.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017