Bélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi házBélapátfalva eladó családi ház
Bélapátfalva eladó családi ház
21 000 000 Ft105 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Bélapátfalva eladó családi ház
Bélapátfalva eladó családi ház
21 M Ft
105 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
IngatlanreferensBaranyai József
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Bélapátfalva eladó családi ház

200 m2alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Egertől 20 km-re, Szilvásváradtól 7 km-re lévő településen, Bélapátfalván, csendes utcában található 2 szintes családi ház, melléképületekkel, garázzsal és gyönyörűen parkosított kerttel. Az 1988-ban épült családi házban 2 szinten összesen 5 szoba + nappali + étkező található, fürdő mindkét szinten, az alsó szinten konyha + kamra. Az összesen 200m2-es belső laktérhez az alsó szinten 15m2-es terasz, a felső szinten 6 m2-es erkély tartozik. Közvetlenül a házhoz csatlakozó melléképületek a nyári konyha és a fedett, zárt garázs és egy tároló helyiség + pince. Külön állóan a házhoz tartozik még egy gazdasági melléképület, mely kisállat tartására is alkalmas. A ház 1988-ban épült, anyaga mészkő és szilikát, szigetelése kiváló. További jellemzők: korszerű műanyag nyílászárók, központi gázfűtés, kábel tv, szélessávú internet. A gyönyörűen karbantartott kert összterülete 1114m2, gyümölcsfákkal és virágokkal, díszbokrokkal parkosított. A fedett garázs 1 autó számára épült, de az udvaron még 2-3 autó beállására van lehetőség.
Az eladó családi ház Bélapátfalva központjához közel található, 500m-es körzetben óvoda, élelmiszerüzlet, gyógyszertár található, orvosi rendelő, általános iskola, különböző üzletek és szolgáltató helyek 1 km-en belül elérhetőek. Az utca csendes, a természethez és a város központjához is közel található. A háztól 10 percre található a bélapátfalvi gyári tó.


A telefonban hivatkozzon erre a kódra: B4337-E
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018