hirdetés
Bábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobásBábonymegyer családi ház eladó, 4 szobás
Bábonymegyer családi ház eladó, 4 szobás
22 500 000 Ft150 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Bábonymegyer családi ház eladó, 4 szobás
Bábonymegyer családi ház eladó, 4 szobás
22,5 M Ft
150 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 70 418 1390
IngatlanreferensFüzesi Csaba
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Bábonymegyer családi ház eladó, 4 szobás

150 m2alapterület
4 szoba
11913 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Lido Home ingtalaniroda ajánlata.

Szereti a nyugalmat? Itt biztosan megtalálja! Siófoktól 25 km-re, Tab mellett 3 km-re Bábonymegyeren kínálom Önnek ezt a kedves vidéki lakot.

ÁRESÉS!!!Most 25.5MFt helyett 22.5MFt!!!-ért az Öné lehet! Hatalmas területen 11913 nm -en  fekszik az ingatlan. Nem is egy, hanem két házat kap ezen az áron, 90 + 60 nm lakótérrel! A régebbi épület 1950- ben épült téglából, melyet 2003-ban újítottak fel. Ekkor új burkolatokat kapott az ingatlan, mely cserép tetővel rendelkezik. A kiváló klímájú épületben lehetőség van a nyugodt pihenésre a forró nyári napokon is. Előszobája egybe van az étkezővel, a konyhának külön sarok lett kialakítva. Tágas, fényes nappalija alkalmas vendég fogadásra is. A ház ékessége a téli estéken halkan duruzsoló cserépkályha is itt kapott helyet. Hálószobája a ház csendes szegletében van, melyből a fürdőszobába van alkalmunk átlépni. A bútorok és a drapériák a tulajdonos kiváló ízlését dicsérik. Minden berendezési tárgy itt marad, Ön is élvezheti a házzal harmonizáló hangulatos tárgyakat! És ha nem mondtam volna egy 2010-ben épült teljesen külön álló házat is megkaphat, mely 20 méterre van az előbb leírt épülettől. Ez a házikó modern, fiatalos lélegzetvételű. Igényes és ízléses a berendezés, amely igény szerint az Öné lehet! 1 hálószoba, fürdőszoba, éléskamra és egy tágas étkező konyha szolgálja kényelmünket. A háznak két bejárata van, a hátsóról lehetőségünk van a teraszra kimenni. A dolgos hétköznapok fáradalmait kipihenhetjük egy jól behűtött vörös bor mellett a verandán üldögélve. Megnyugtató a csodás látvány mely a szépen gondozott kertre néz. Az udvaron termő gyümölcsfák (dió,alma,ringló,mandula) és örökzöldek is helyet kaptak.Több melléképület is rendelkezésünkre áll, melyek különböző funkciók ellátására alkalmasak. Csak az Ön képzelete szab határt ezen a csodás tájon!Amennyiben ez még mind  nem győzte meg úgy 2014-ben teljes külső szigetelést ( 10cm dryvit szigetelés ),új hőszigetelésű nyílászárókat,új ereszt,új tetőt (cserép),térkövezést,új spalettákat valamint mindkét házra kiterjedő riasztó rendszert kapott az ingatlan. Megközelítés aszfaltos úton, autóval és busszal is lehetséges.  

Érdemes megnézni, UNIKUM a maga nemében!

Amennyiben a 00342 számú a LIDO HOME által kínált BÁBONYMEGYERI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018