hirdetés
Apci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcábanApci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcában
Apci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcában
5 500 000 Ft88,7 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Apci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcában
Apci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcában
5,5 M Ft
88,7 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 700 4908
IngatlanreferensAdorján Alin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Apci eladó családi ház, 1+2 szobás, a Rózsa utcában

62 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
felújítandó
860 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSAK NÁLUNK, az OTP IT kínálatában találja meg ezt a kicsi, de melegséget, árasztó házat.
Az ingatlan két utcáról is megközelíthető, ami nagymértékben megemeli az értékét! Közvetlenül egy kis mellékutcából, ahonnan csak gyalogosan a kiskapun tudunk bemenni, viszont ez az utca nagyon csendes! Ezen sétálva azonnal a főútra jutunk. Itt a fő úton max 5 perc sétával elérhető több üzlet, az iskola, és az óvoda is, az orvosi rendelő, a gyógyszertár, és a templom is. Max 10 perce van a buszmegálló, ahonnan közvetlen járat indul Budapestre. Budapestre távolsági busszal egy óra alatt lehet eljutni.
Második bejárata már egy nagyobb, innen lehet az udvarra autóval is bejutni. Tágas rendezett udvarát kiskertként művelik, de parknak is használható. Több termő gyümölcsfát, fúrt egyedi kutat, és egy különálló pincét is találunk a kertben.
Az ingatlan régi, vályogból épült, de részben kívül is, és néhol már belülről is felújítottak!
Fűtését gáz konvektorokkal és kályhákkal lehet megoldani.
Vízrendszerét már felújítottak, réz csövekkel vezették el az apró fürdőkádas fürdőben és a konyhában.
A fürdőben található a villanybojler és a WC is.
Konyhája az udvarról egy tágas új teraszról közvetlenül megközelíthető, így akár ez a helyiség is lehet egy hátsó bejárat.
Udvarról a házba egy verandán keresztül lehet bejutni, és innen nyílnak a helyiségek. Jellegében tekintve az elosztása egy igazi parasztház, tehát középen előszoba, van egy első szoba, és hátsó szoba is. Ezeket a helyiségeket már felújították!
A veranda ablakait és a bejárati ajtót már kicserélték.
Verandából és a hátsó szobából is be tudunk menni az étkezőbe, és a konyhába is. Itt a konyhában még nem történt meg a felújítás!
Összességében, aki csendre, nyugalomra és egy kis melegséget árasztó házikóra vágyik, az már meg is találta!
DIJMENTES SZOLGÁLTATÁST AZONNAL INTÉZEM: kedvező kamatozású hitel + CSOK, továbbá Lakástakarékpénztári számláján 30 %-os állami támogatást! Hitel esetén akár közel NULLA %-os is lehet e THM!
Jöjjön el, nézzük meg együtt!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018