Eladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobásEladó, Adony, 4 szobás
Eladó, Adony, 4 szobás
19 900 000 Ft113,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó, Adony, 4 szobás
Eladó, Adony, 4 szobás
19,9 M Ft
113,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+06 70 241 6516
IngatlanreferensBorbásLászló
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó, Adony, 4 szobás

176 m2alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
890 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Adony központjában 4 szoba, nappalis, újszerű állapotú, kívülről hőszigetelt, tégla falazatú, családi ház eladó. A telek 890 nm. A lakóház hasznos alapterülete 176 nm, kialakítása L alakban történt, teljes közművel ellátott ingatlan. A főfalak és válaszfalak téglából, a födém betongerendás kivitelben készült. A födémet utólag hőszigetelték. A konyha-étkező egy légtérbe került, utólagosan készült egy fedett terasz, mely hő és hangszigetelt üveggel lett elkészítve és benne fűtés is kialakításra került. Ennek megfelelően a ház kettő bejárattal is megközelíthető, egyik az udvar, a másik a kert felől. A ház összkomfortos, kondenzációs gázkazán fűtésű, kívül-belül felújított, ami magába foglalja a víz, villany, szennyvíz vezetékeket, a központi fűtést és a komplett tetőt is. Mindezek után, a külső hőszigetelés is elkészítették. A szobákban parketta, a vizes helyiségekben járólap lett lerakva. A fűtést egyedi kondenzációs gázkazán, a meleg vizet viszont villanybojler biztosítja.
Attól nem kell tartani, ha mindez elromlik, hiszen tartalékként cserépkályha és vegyes tüzelésű kályha is rendelkezésre áll. A tetőzet fából, héjazata, bitumenes zsindelyből készült.
A ház alatt 12 nm pince épült. Külön épületben garázs, kamra és műhely van 3 fázissal, ipari árammal, mely 3X 20 Amper, valamint az éjszakai áram is bekötésre került 1X10 Amper. A kert parkosított, füvesített és térkövezett. A fúrt kút biztosítja a locsoláshoz a megfelelő vízmennyiséget.
Az ár fix.
Tatabányai családi ház csere érdekel, értékegyeztetéssel.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018