search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Dévaványa, Zrínyi utca 56.

Alapterület

100 m2

Szobák száma

3+1

Irányár

4 M Ft

Alapterület

100 m2

Szobák

3+1

Eladó Családi Ház ára

4 M Ft 40 000 Ft / m2

Emelet

földszint

Ingatlan típus

családi ház

Ingatlan állapot

közepes állapotú

Tájolás

dél

Fűtés

vegyes

Energiatanúsítvány

G

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

2,7 m
  • Telekméret: 1 700 m2
  • Kertre néző
  • Garázs
  • Összkomfort

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

A telek teljesen közművesített, előtte aszfalt út, beton gyalogjárda található. Az utcafronton masszív betonkerítés áll, az épületek előtt kb. 25 méteres előkert van. A lakóépületben 2 nagyszoba, 1 kisebb szoba, konyha, fürdőszoba, továbbá jelenleg közvetlenül nem fűthetően előszoba, kamra, padlásfeljáró és egy jelenleg raktárnak használt nagyszoba található. A fűtést gáz- és fa (vegyes) tüzelésű kazán biztosítja gravitációs rendszerű központi fűtéssel. Az egyik nagyszobában mobil cserépkályha is áll, szükség szerint üzembe helyezhető. A fürdőszobába felszerelt elektromos bojler biztosítja a használati meleg vizet a fürdőszobába, konyhába. Az épületben vezetékes telefon volt, a kiépített hálózaton megfelelő előfizetéssel internet, telefon, tv elérhető, de a tetőn a tv antennák is ott vannak még.

Az épület történetéről annyit, hogy két részletben épült fel. Az első épületszárny – a jelenlegi kisszoba, „raktárszoba”, kamra, padlásfeljáró és fürdőszoba – valamikor közvetlenül a második világháború előtt, körül épült vályogból. 1968-ban épült hozzá – tégla alappal, lábazattal, vályog falazattal – az előszoba, konyha, két nagyszoba.

Jelenleg még az épületben található valamennyi bútorzat – konyhabútorok, székek, asztalok, ágyak, fotelek, ruhásszekrények, tükrös kisszekrény, gyerekágy, puffok stb. - , melyeket igény szerint térítésmentesen ott tudunk hagyni.

Az épület melett építettük fel tégla falazattal a garázst-szerszámtárolót, melyben - egyéb tárolóbútorokkal együtt - egy nagy fém lakatos asztal is áll. Mivel itt kémény is van, más célra is használható.
A telek mezőgazdasági termelésre tökéletesen alkalmas, mivel huzamosabb idő óta nem volt megmunkálva, a földje sokat pihent. Az előkertben több gyümölcsfa – alma, különféle szilva, barack, dió, eper, meggy - áll, szőlőtőkék, köszméte bokrok találhatók. Az előkertben van egy kb. 10 méter mély, bő vizű ásott kút is, locsolásra alkalmas. Az elő-, oldalkertben helyezkednek el a gazdasági épületek, terménytárolók, ól, falazott kutyaház. A hátsókertben is több gyümölcsfa – alma, birsalma, „bercencei” szilva, eper – nőtt.

Mivel a ház az utcafronttól messzebb áll, és a vizes blokk is inkább az épület hátsó felén helyezkedik el, technikailag nem lehetett megoldani a csatornára való rákötést. A szennyvíz jelenleg egy téglafalú emésztőgödörbe folyik a hátsókertben. A csatornabekötés a telekre – kerítésen belüli kiállással – megtörtént.

A telek új épület építésére is alkalmas, mert az előkert, - ahol az utcában a többi ház is áll – üres, annak használatba vételéig a jelenlegi épület használható.

Tudj meg mindent Dévaványa, Zrínyi utca 56.

Hasznos szolgáltatások a környéken


{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.