Eladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobásEladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobásEladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobásEladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobás
Eladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobás
55 000 000 Ft
239,1 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Eladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobás
Eladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobás
55 M Ft
239,1 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 30 210 4248
magánszemélySzabó Csilla
Telefonálok

Eladó ház
Eladó ház Nagykovácsi az Eötvös Loránd utcában 8-ban, 3 szobás

230 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
500 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ház leírása Jelentem a hirdetést

Kandó Kálmán u.8 / Eötvös u. 8 – 230m2 – 60 millió Ft – 1100 euro/hó (bérlés)
Az ingatlan jellemzői:
-Három hálószoba
-Egy erkély, téli terasz ás parkosított kert
-Riasztóval védett garázs
-Zárt konyha erkéllyel
Azonnal költözhető.
Rövid áttekintés:
Eladó vagy hosszú távú bérleti szerződéssel kiadó ez a hangulatos családi ház, mely az Amerikai Iskola mellett helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A közelmúltban magas színvonalú felújításon esett át, melynek kapcsán padlófűtés került beépítésre.
Elhelyezkedés:
A ház ideális helyen, Nagykovácsiban, Budapest csendes és szép külvárosában helyezkedik el, 20 percre a belvárostól és a Mammut bevásárlóközponttól. A ház mindössze egy perc sétára található az American International School of Budapesttől (Amerikai Iskola).
Leírás:
A házban egy bútorozott nappali, egy erkélyes konyha, három hálószoba, egy dolgozó szoba, két fürdőszoba, mosókonyha, parkosított kert és egy riasztóval őrzött garázs található. A ház a telek sarkán helyezkedik el, nagy ablakain keresztül messzemenő kilátással és bőséges fénnyel büszkélkedhet. A ház messze meghaladja a szokásos életszínvonalat a parkosított kertjével, a téli teraszával, a lépcsőházával, a raktárával és a gyönyörű vintage szekrényével a konyhában.
További információkért kérem, keressenek a telefonszámon. (Szabó Csilla)
----------------------------------------------------------------------------
Kandó Kálmán u.8 / Eötvös u. 8 - 230sqm – 60 Millio / 1100 Euro per month (leasing)
Property feature:
-Three bedrooms
-A balcony, winter terrace and a landscaped garden
-Secured garage
-Enclosed kitchen with a balcony

Available immediately.

Short overview
For sale or long term lease is this cozy detached house next to American International School of Budapest, offering lovely views and has been beautifully refurbished throughout to a high standards including under floor heating.

Location
Ideally located in Nagykovacsi, which is a quiet and beautiful suburb with only 20 minutes to downtown, and Mammut shopping centre. The house is just a minute walk away from American International School of Budapest.

Descriptions
The house offers a fitted living room, a separate enclosed kitchen attached to a balcony, three bedrooms, 1 study room, two bathrooms, utility room, a landscaped garden, and a secured garage. Situated on the corner lot, the house boasting with far reaching views and ample lights through its large windows. The house exceeds normal standard of living featuring landscaped garden, winter terrace, stairwell with storage and beautiful vintage build-in cabinet in the kitchen.
Any other questions and informations in English, pls call: Pei - 0036302218999

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024