hirdetés
Egerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobásEgerbakta családi ház eladó, 5 szobás
Egerbakta családi ház eladó, 5 szobás
10 500 000 Ft105 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Egerbakta családi ház eladó, 5 szobás
Egerbakta családi ház eladó, 5 szobás
10,5 M Ft
105 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 217 4647
ReferensSinglár Kata
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Egerbakta családi ház eladó, 5 szobás

100 m2alapterület
5 szoba
állapotú
1109 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Egerbaktán, egy rendezett utcában eladó ez a 100 m2 lakóterületű, statikailag kiváló állapotban lévő - tufa falazatú családi ház, gyümölcsfákkal teli, 1109 m2-es telken, 9 m2-es pincével, melléképületekkel és egy külön bejáratú, eddig műhelynek használt helyiséggel. A ház alsó részében szélfogó, előtér, 2 szoba, konyha, kamra, étkező és Wc, a beépitett tetőtérben pedig 2 szoba (mindkettőhöz erkély) és fürdő-Wc található. A meleget egy központi gázkazán biztositja. Nyilászárói hagyományos, de jó állapotú, karbantartott dupla, fa ablakok, és a bejárati ajtók is fából készültek.
A ház alatt közvetlenül is van egy kis, száraz pince, de a kert végében egy 9 m2-es, bor tárolására használt pince is található. Ennek értéke benne van az árban.
Az ingatlan udvarán egy jelenleg műhelyként használt, kb 20 m2-es, külön helyiség is található, emellett tárolók és ólak.
Fúrt kút van az udvaron.
A közlekedés innen kiváló, közel bolt, iskola, óvoda. A szomszédok is csnedes, rendezett környezetben élik életüket.
Amennyiben az Ingatlan Eger Kft. hirdetése felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal, kulcs vab nálam, bármikor meg tudom mutatni, mert már nem lakott, ergo azonnal költözhető.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018