hirdetés
Eger lakás eladó, 1+1 szobásEger lakás eladó, 1+1 szobásEger lakás eladó, 1+1 szobásEger lakás eladó, 1+1 szobásEger lakás eladó, 1+1 szobásEger lakás eladó, 1+1 szobás
Eger lakás eladó, 1+1 szobás
21 342 600 Ft361,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eger lakás eladó, 1+1 szobás
Eger lakás eladó, 1+1 szobás
21,3 M Ft
361,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 20 371 1515
ReferensFarkas Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eger lakás eladó, 1+1 szobás

59 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eger, Tihamér városrészben, új építésű társasházban, 2. emeleti, tetőtéri lakás eladó. Az épületben 12 lakás létesül, és minden lakáshoz tartozik egy-egy parkoló az ingatlanon belül.
A 64/54 m2 lakóterű, nyugati fekvésű tetőtéri lakás négyzetméterenkénti ára, kb. 332 ezer forint. Az amerikai konyhás nappalival és hálóval rendelkező lakás, külön gardróbot, és külön kamrát is kapott. Természetesen a wc és fürdő is külön helyiségben vannak. A tetősík ablakok kitűnő benapozást ígérnek, igazán világos, jó hangulatú lakást kap a majdani vásárló, és ezért az élményért mindössze a második emeletre kell felmennie.
A beruházó kiemelt figyelmet fordít a minőségre!
A harmincas tégla falakat további 15 cm-es hőszigeteléssel látják el. Az elkülönülés érdekében SILKA hanggátló falazó elemeket használnak. A fürdőszobákban a legmagasabb minőségű RAVAK fürdőkádak és GROHE csaptelepek kerülnek beépítésre, falsík alatti wc tartályok + a legújabb generációs perem nélküli KOLO /RIMFREE/ wc csészék kerülnek felszerelésre. A nyílászárók 3 rétegű üvegezést kapnak. A legkorszerűbb VAILLANT ECOTEC PRO kondenzációs gázkazán + VOGEL&NOOT radiátor biztosítja a fűtést és meleg víz ellátást. Kiegészítő padlófűtés kerül beépítésre a konyhai területekre és a fürdőszobákba. A tetőtéri lakásokba konyha/nappali területre 1db VAILLANT klíma berendezés kerül felszerelésre.
A város a Kertész u. teljes rekonstrukcióját tervezi. A Kertész utca felújítása – a Maklári és Homok utcák bevonásával – az Ostorosi utcai csatlakozás és a Szarvas téri csomópont között. Emellett megújul a Mekcsey utca is. A projekt nyomán 3,2 km felújított, korszerűsített úthálózat jön létre. A beruházás során közműfelújításokkal kapcsolatos beruházások is megtörténnek.
Az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó: 1 km-es körzetben (10 perc sétára) találunk éjjel-nappali boltot, nagyobb élelmiszer áruházat, iskolát, óvodát, kávézót, minőségi reggeliző helyeket, 10 perc séta a strand és az Érsekkert. A minőség és elhelyezkedés miatt a lakások értékállóak, nem csupán lakás, de befektetési célra is kiválóak. Csak ajánlani tudjuk.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018