Dunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi házDunavarsány eladó családi ház
Dunavarsány eladó családi ház
37 900 000 Ft
222,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Dunavarsány eladó családi ház
Dunavarsány eladó családi ház
37,9 M Ft
222,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 607 8186
ReferensMolnár József
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Dunavarsány eladó családi ház

170 m2alapterület
4szoba
1440 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Dunavarsányban eladó egy új építésű 170 nm-es nagy nappalis három hálószobás szép,gondozott kertes családi ház. Egyedi tervezésű és kivitelezésű igényesen megépített ingatlan.
A városközponthoz közel mégis csendes kis forgalmú utcában található. A ház déli fekvéséből adódóan egész nap világos. A házba lépve az előszobán át jutunk a tágas nappaliba és a nyitott amerikai konyha és étkező együttesébe, amely a hatalmas dupla terasz ajtónak és körben panorámás ablakoknak köszönhetően napfényben fürdik.A 45 nm-es köríves teraszra kilépve a kert megnyugtató szépségében gyönyörködhetünk. A nappaliból folyosón át juthatunk el a hálószobákba valamint fürdőszobába ami tágas, sarokkáddal és zuhanyfülkével is ellátott. A külön wc helyiség szintén tágas. A lakás a garázson át is gyorsan és egyszerűen elérhető. A 36nm-es nappaliban beépített praktikus bárpult van. A garázsbejáró mellett, fallal elkerített részen található a meleg víz tárolós Saunier Duval kazán. A nappaliban található egy kémény, így a romantikus kandallós fűtés is megoldható. Az épület alacsony energia szintű, a fűtésrendszere gazdaságosan üzemeltethető cirkós rendszerű. A nyílászárok egyedi kialakításúak és rendkívül jó hőgazdálkodásúak, és biztonságosak, a 12 ponton záródó bejárati ajtó gondoskodik a megfelelő biztonságról. A riasztórendszernek a hálózat már ki lett építve. A kertben teljesen automata öntözőrendszer van. A kert végében szintén egyedi tervezésű rom grillsütőt alakítottak ki, amely vonzza a tekintetet,nem messze töle pedig egy kerti tároló áll. Kívülről még hőszigetelést, színezést igényel a ház, a teraszt és a garázst kell még befejezni. A konyha bútor a vételár részét képezik. Hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018