hirdetés
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
27 900 000 Ft429,2 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
27,9 M Ft
429,2 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 933 0948
ReferensBeke Kristóf
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás

65 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Klasszikus, patinás, nosztalgikus, “békebeli” hangulatot idéző I. emeleti, 65 nm-s, 2 szobás lakást kínálok Önnek saját kertrésszel, pincével!

Társasház:

Már a társasházba lépve is érdekes érzés fogja el az embert. Falépcső vezet az emeletre. Apróság, amivel igen ritkán találkozhat az ember, főleg ha társasházban jár. Kicsit nyikorog, jól esne neki egy csiszolás és impregnálás, de ettől eltekintve az élmény egy régi kor hajnalára repíti vissza az embert, amikor még nem a beton és a ytong volt a fő építőanyag! Az épület karbantartott, nagyobb felújítást nem igényel. A helyi védelemnek hála az ablakokon megmaradt a zsalugáter mely egyediséget ad az épületnek. A lakások száma minimális, összesen 4, így a nyugalom garantált.

Lakás:

A lakás ideális elosztású. Az előszoba tágas, jól pakolható. Az innen nyíló hálószoba 17,7 nm-s és keleti fekvésű, tehát a délelőtti órákban napfényes utána világos. Ez a helyiség légkondicionált. Az előszobából nyílik még a kádas fürdőszoba. Itt a nagyméretű ablaknak hála a szellőztetés könnyedén megoldható. Az előtérből tovább haladva a lakás központi helyisége az étkezős konyha fogadja az idelátogatót. Itt akár egy 20 fős társaság is kényelmesen elfér. A két irányba néző ablakoknak hála itt sem lesz rántott hús szag egész nap. A kamra rengeteg tárolási helyet biztosít így a nagyi is megnyugodhat, lehet hová tenni a lekvárt! A második hálószoba 20,4 nm-s méretével ritkaságnak számít. A halszálkás parketta, mely a padlót borítja, jó állapotban van, csak egy csiszolás és máris újszerű állapot érhető el.

Finanszírozás:

Az ingatlan készpénzzel és hitelkonstrukcióban is megvásárolható, ebben az esetben szakértő kollégánk készséggel áll rendelkezésére, és tájékoztatja Önt a legkedvezőbb lehetőségekről.

Műszakilag az ingatlan átlagosnak mondható. A fűtésről konvektor, a meleg vízellátásról átfolyós vízmelegítő gondoskodik. Tisztasági festést követően azonnal költözhető, de kisebb ráfordítással címlaplakás varázsolható belőle.

A környezet rendezett, családias. Itt nyugodt szívvel engedheti ki biciklizni a gyerekeket. A közlekedés kiváló mivel a vonat percek alatt elérhető, de a távolsági busz is csak 5 perc séta. A ház előtt 1 fedetlen gépkocsi beállót tartalmaz a vételár.

Ajánlom azoknak, akik nem egy tucat lakást keresnek, akik a lakáshoz tartozó 35 nm-s kertben örömmel kertészkednének.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018