Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobásEladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
28 800 000 Ft
443,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás
28,8 M Ft
443,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 410 5100
ReferensVarga Andrea irodavezető Bp. XV. Deák utca 6.
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Dunakeszi, 2 szobás

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Referens: VA15/82858
Dunakeszin, Gyártelepen, annak is a lehető legjobb részén eladó egy 2 szobás igazán jó állapotú lakás.

Az ingatlan jellemzői:
A 65 nm-es 2 nagyszobás lakás jó állapota miatt akár költözhető is! A szobák külön nyílnak, de a régi két szoba közötti ajtót nem falazták be, így könnyen egybe nyitható szükség esetén. A 40 cm-es téglafalak biztosítják a kellemes klímát a házon belül, bár egy klíma berendezés is segít ebben. Az étkező konyha is kényelmes a mérete miatt, itt egy kamra is helyet kapott. Az előszoba tágas, helyet adhat egy gardróbnak is. A fürdő és WC egyben van, káddal, és egy átfolyós vízmelegítővel, és amit megemlítenék az az ablak, mely ebben a helységben is igen hasznos. A lakás átvezetékelése megtörtént, továbbá a padlóburkolatok cseréje is. A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva.
A konyhabútor az ár részét képezi.
A lakáshoz tartozik egy zárható 16-18 nm-es pince rész, egy hasonló területű kert rész, és egy gépkocsi számára parkoló hely a ház előtt.

Csendes, nyugodt, megbízható környék, ezt az is biztosítja, hogy ide, csak akik itt laknak jönnek be autóval.

Közös költség: 10. 700 Ft – felújítási alappal

Infrastruktúra:
Közelben van mondhatni minden, kisebb nagyobb üzletek, boltok, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, templom, játszóterek és minden ami a napi életünkhöz szükséges.

Közlekedés:
Vonat ~ 2-3 perc,míg a busz ~4-5 percnyi távolságban van gyalogosan. Dunakeszi közlekedése kiváló. Busszal, vonattal 20-25 perc alatt Budapesten vagyunk. Autóval a régi 2-es úton és az új M2-es úton is bejutunk a fővárosba akár pár perc alatt. Helyi busz járatok is segítik a közlekedést, a bevásárlásokat. A bicikli utat, melyen akár Vácig is eljuthatunk, nem csak a helyiek kedvelik.

Dunakeszi Budapest közvetlen szomszédságában, a Pesti-síkságon fekszik a Duna bal partján. Újpesttel szinte egybe épült. Több mint 40.000 lakossal büszkélkedhet a város. Az önkormányzat nagy hangsúly fektet a folyamatos fejlődésre és a közbiztonságra. A környéken az elmúlt években jelentős fejlesztések történtek, parkrendezés, biztonságos játszóterek és parkolóhelyek (ingyenes) kialakítása. A Duna part karnyújtásnyira. A vasútállomás 10-12 perc, a távolsági busz 3-4 percnyi távolságra van. Budapest gépkocsival és ezen tömegközlekedési eszközökkel is kb. 15-20 perc.

Felkeltettem érdeklődését?
Eladni vagy venni, bérelni vagy bérbe adni szeretne?
Hívjon bizalommal a 06-70-410-5100-as telefonszámon.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018