Dunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakásDunakeszi eladó lakás
Dunakeszi eladó lakás
28 800 000 Ft
443,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Dunakeszi eladó lakás
Dunakeszi eladó lakás
28,8 M Ft
443,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 915 4588
ReferensHaczay Beatrix Irodavezető, Göd
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Dunakeszi eladó lakás

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Referens: HBGöd/82853
Dunakeszin, Gyártelepen, annak is a lehető legjobb részén eladó egy 2 szobás igazán jó állapotú lakás 28.800.000 Ft összegért!

Az ingatlan jellemzői:
A 65 nm-es 2 nagyszobás lakás jó állapota miatt akár költözhető is! A szobák külön nyílnak, de a régi két szoba közötti ajtót nem falazták be, így könnyen egybe nyitható szükség esetén. A 40 cm-es téglafalak biztosítják a kellemes klímát a házon belül, bár egy klíma berendezés is segít ebben. Az étkező konyha is kényelmes a mérete miatt, itt egy kamra is helyet kapott. Az előszoba tágas, helyet adhat egy gardróbnak is. A fürdő és WC egyben van, káddal, és egy átfolyós vízmelegítővel, és amit megemlítenék az az ablak, mely ebben a helységben is igen hasznos. A lakás átvezetékelése megtörtént, továbbá a padlóburkolatok cseréje is. A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva.
A konyhabútor az ár részét képezi.
A lakáshoz tartozik egy zárható 16-18 nm-es pince rész, egy hasonló területű kert rész, és egy gépkocsi számára parkoló hely a ház előtt.

Csendes, nyugodt, megbízható környék, ezt az is biztosítja, hogy ide, csak akik itt laknak jönnek be autóval.

Közös költség: 10. 700 Ft – felújítási alappal

Infrastruktúra:
Közelben van mondhatni minden, kisebb nagyobb üzletek, boltok, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, templom, játszóterek és minden ami a napi életünkhöz szükséges.

Közlekedés:
Vonat ~ 2-3 perc,míg a busz ~4-5 percnyi távolságban van gyalogosan. Dunakeszi közlekedése kiváló. Busszal, vonattal 20-25 perc alatt Budapesten vagyunk. Autóval a régi 2-es úton és az új M2-es úton is bejutunk a fővárosba akár pár perc alatt. Helyi busz járatok is segítik a közlekedést, a bevásárlásokat. A bicikli utat, melyen akár Vácig is eljuthatunk, nem csak a helyiek kedvelik.

Dunakeszi Budapest közvetlen szomszédságában, a Pesti-síkságon fekszik a Duna bal partján. Újpesttel szinte egybe épült. Több mint 40.000 lakossal büszkélkedhet a város. Az önkormányzat nagy hangsúly fektet a folyamatos fejlődésre és a közbiztonságra. A környéken az elmúlt években jelentős fejlesztések történtek, parkrendezés, biztonságos játszóterek és parkolóhelyek (ingyenes) kialakítása. A Duna part karnyújtásnyira. A vasútállomás 10-12 perc, a távolsági busz 3-4 percnyi távolságra van. Budapest gépkocsival és ezen tömegközlekedési eszközökkel is kb. 15-20 perc.

Felkeltettem érdeklődését?
Eladni vagy venni, bérelni vagy bérbe adni szeretne?
Hívjon bizalommal a 06-20-9154-588-as telefonszámon.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018