Dunaharaszti, cím nincs megadvaDunaharaszti, cím nincs megadvaDunaharaszti, cím nincs megadvaDunaharaszti, cím nincs megadvaDunaharaszti, cím nincs megadvaDunaharaszti, cím nincs megadvaDunaharaszti, cím nincs megadvaDunaharaszti, cím nincs megadva
Dunaharaszti, cím nincs megadva
37 900 000 Ft
332,5 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Dunaharaszti, cím nincs megadva
Dunaharaszti, cím nincs megadva
37,9 M Ft
332,5 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 773 5820
ReferensNoszkay Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó sorház
Dunaharaszti, cím nincs megadva

114 m2alapterület
1 és 4 fél szoba
Új építésű
190 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

MÁR CSAK HÁROM LAKÁS!!!

Szeretne DUNAHARASZTI, ÓVÁROSÁNAK egyik legszebb utcájában lakni, 2 perc sétányira a hévmegállótól, egy 4 lakásos GARÁZSOKNÁL kapcsolódó, KÖZÖS FALLAL NEM rendelkező, különálló kerítéssel leválasztott 300 és 190m2-es telekkel. 
Mivel sarok telekről van szó, így mind a négy ingatlanba történő bejutás a hosszabb utcafrontról történik.  A lakás felső szintje NEM TETŐTÉRI hanem TELJES SZINT!!!

4. számú lakás (SZÉLSŐ LAKÁS)
Telek méret: 300m2
Lakás alapterület: 114m2 (elosztása: 1+4 félszobás) lakóingatlan alapterület 89,31m2 + 9,63m2 terasszal + 15m2 garázzsal mely igény esetén plusz szobává alakítható.  
Ára: 39.800.000.-Ft kulcsrakészen

2-es vagy 3-as számú lakás (KÖZÉPSŐ LAKÁS)
Telek méret: 190m2
Lakás alapterület: 114m2 (elosztása: 1+4 félszobás) lakóingatlan alapterület 89,31m2 + 9,63m2 terasszal + 15m2 garázzsal mely igény esetén plusz szobává alakítható.  
Ára: 37.900.000.-Ft kulcsrakészen

Maga az épületkörítő falazata 30 cm-es ISOSHELL technológiával épül (10cm-es külső hungarocell szigetelés kívülről, 15cm-es vasbeton maggal és 5cm-es belső hungarocell szigeteléssel)
 Néhány szó a ISOSHELLRŐL: Külső és belső hőszigetelő kéreggel rendelkezik, amely rendkívül hatékony módja a hőszigetelésnek, a köztük lévő betonmag szilárdsága pedig a masszív és a talajmozgásoknak is ellenálló szerkezetet adja, amely mint egy hőtároló, hő tehetetlenségi közeg biztosítja az ellenállást a külső hőmérséklettel szemben. Az elemek speciális kapcsolódási megoldása (nútok) lehetővé teszi, hogy ragasztóanyag nélkül, szárazon építsük a falakat és egyben hő híd  mentes zárást biztosít a külső és belső hőszigetelő rétegnek. Az IsoShell építési rendszerelemeinek gyártása során semmiféle környezetkárosító anyag sem keletkezik. A Neopor alapanyag biológiailag semleges és 100%-ban újrahasznosítható.  Jelenleg a leggazdaságosabb és –Öko hatékonyabb hőszigetelési technológiát képviseli. E technológia segítségével lényeges többletköltség és extra technikai megoldások nélkül is elérhető közelségbe kerül akár a passzív ház kivitelezése is. Az IsoShell rendszeréből épült házak a lehető legnagyobb energia megtakarítást teszik lehetővé emellett a Öko-lábnyomuk a lehető legkisebb méretű.
-    a lakás belső válaszfalak ytongból készülnek
-    A hideg és meleg burkolatok egyaránt 3.000.-Ft-ig  benne vannak az árban.
-     A falak színei alapból a pasztell szín az árban benne van. 
-    Szaniterek: csaptelepek Kludi vagy Mofém tipusú 20.000.-Ft-ig, kád vagy zuhanyzó 60.000.-Ft-ig,   ezen felszerelési tárgyak benne vannak az árban és szabadon választhatóak. 
-    A külső nyílászárók:  fehér színű Kömmerling vagy Salamander tipusú Ug=1,0W/m2K 2 rétegű 5 kamrás kerül beépítésre. 
-    A fűtést és a meleg vizet kondenzációs cirkó biztosítja: 3 fűtési típus közül lehet választani az árban:  a lakás teljes területén  padlófűtés,  padlófűtés a nappaliban+ a hidegburkolattal ellátott helyiségekben  + radiátoros fűtés a hálókban vagy radiátoros fűtés mindenhol. 
-    A garázs ajtó beépített szekcionált a motor elektronikája kiépítve. 
-    beltéri ajtók MDF típusú több színből válaszható 
-    A teljes utcafronton épített kerítés 
-    Kertek elválasztó kerítései 180x180-as zárt lamellákkal kerül átadásra
-    Riasztó alap csövezve 

Közvetlen közelébe:  iskola, óvoda, bölcsőde, hentes, pékség, bevásárló központ, autóval a Soroksári út 2 percre, M0-as 8 percre. 
Beruházó komoly referenciával rendelkezik!
20% ónerővel leköthetőek a lakások!
CSOK IGÉNYELHETŐ!!!!!
Várható átadás: 2017. év vége -  2018. év eleje 

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018